Dagbok

tom, helt tom

9 september, 2015
11856700 814821715302343 1681046208 n

De va länge sen jag va så hör trött o grinig. Känner verkligen för att stänga in mig och inte prata med någon. Jag kan göra det, men jag vägrar göra det. Ska dock försöka o tänka på annat.

Det var exakt detta jag var rädd för skulle ske så fort jag börja gräva i de förflutna och prata om saker jag aldrig pratat med någon om, någonsin.

Hur som helst så känner jag mig otrolig äcklad, jag vill inte vara social, jag orkar inte vara social. Jag känner mig så jävla sliten. Som att all energi är borta, mycket intryck på en gång och massor av känslor som bara svämmar över.

Detta är dock bra om man ska se det på ett positivt sätt, jag måste bearbeta för att kunna gå vidare. Det måste man med allt.

Men jag är lite upp ner och har inte så mycket ork. Jag tycker det är roligast och spela tv-spel eller Dja. Det är egentligen allt jag tycker är kul. Det är då jag slipper tänka, de e då jag kan bara fokusera mig på det jag gör.

UNDERBART!

Hur som helst så ska jag dra nu, ska träffa min systerson. Exakt vad jag behöver just nu, hänga med min bebis och bara få skratta.

 

You Might Also Like