Dagbok

Ibland missar man allt!

3 februari, 2014

Värsta jag vet med att ha en blogg paus är att jag missar allt bra som händer. Har missat MASSOR av bra låtar! När jag har paus, då har jag paus från allt.

Big Sean och Miguel har släppt en video till Ashley, videon kan ni se här ovan.

Meek Mill har släppt en as fet låt där Jadakiss och Guordan Banks gästar på. Känner ni igen beatet?

Jag Ä L S K A R Shakira och Rihanna’s nya video. Hur jävla hett är inte detta? Jag tror att jag blev lite kär i båda! Låten blir bara bättre o bättre för varje gång jag lyssnar. Sjukt bra video!

Säg vad fan ni vill om Justin Bieber, men jag Ä L S K A R hans musik.Men min tatuering står inte för honom haha. Nu har han släppt en video tillsammans med Chance The Rapper. Jävligt fet låt!

Sjukt jävla bra låtar! Dock har jag ingen koll på vad som släppts inom svensk hiphop, men jag tror inte jag missat så mycket. Om jag missat några feta släpp förra veckan så kommentera göra med en länk. Ved att Shivano har släppt alla sina låtar och Henx har släppt en låt. Måste kolla upp det!
Men nu kommer bloggen bli aktiv igen och jag ska göra mitt bästa för att få det att fungera. Blir tidigare nätter, tidigare mornar och fokus på bloggen så gott det går.

You Might Also Like