Dagbok

7 jävla år

2 februari, 2014
DSC 7432

Nu ar jag haft min paus och det gav mig egentligen inget! Grejen är att jag älskar min blogg och jag älskar det jag gör. Jag behöver ta dessa pauser för att orka göra något. Men jag kommer aldrig slänga iväg något jag jobbat riktigt hårt med. Jag kommer däremot att göra mycket annat i bloggnamnet! Det har snart gått 5 år och det är har varit 5 underbara år! Mycket mer kommer hända och mycket mer SKA hända!

Jag brukar alltid bli lite känslig vid denna tid av året. Men snart är min utredning klar och jag kan börja gå vidare. Det känns skönt.  Det har trots allt gått 7 år sen hela mitt liv förändrades. Det var för  år sen hela mitt liv exploderade så att jag föll ner att jag knappt kunde ta mig upp. Det känns så skönt och kunna se tillbax och kunna säga FAN VAD BRA JAG MÅR! Jag var en vilsen och förstörd tjej för 7 år sen. Men det som tyvärr har dragits med är en rädsla som jag inte kan hantera.  I början tyckte jag det var skit kul o fira singel livet. Men när man inser även att det har gått 7 år sen jag och mitt ex gjorde slut börja man fundera lite! Menar att jag varit singel i 7 år och för varje år som går börjar hoppet om kärlek försvinna. Fast ändå inte haha. Jag har aldrig varit den som strular runt, skaffar förhållanden och sånt där. Aldrig varit och kommer aldrig vara.

Många tror att jag gör allt det där, men det är helt fel! När jag var liten var jag en busunge, sen träffade jag en kille som jag hade i ihop med i ca 2 år. Runt slutet av jan 2007 gjorde vi slut och jag föll så hårt, inte av själva förhållandet utan det hände så mycket annat. Allt jag varit med om i mitt liv kom fram, alla händelser och allt jag burit sen liten. Tur nog fick jag hjälp och det tog mig ett par år att hitta mig själv.  Tyvärr så har jag ett väldigt sårbart hjärta och jag drar mig undan från allt som kan såra mig. Därför har jag vart singel i 7 år. Och jag får alla möjliga reaktioner. Men de senaste 7 åren har jag haft fullt upp med att fokusera på mig själv, plugga och hitta mig själv. Sen började jag jobba riktigt mycket, starta min blogg och kämpade för att nå mina mål.

Och vet ni vad, man glömmer bort allt annat när man jobbar med det man älskar. Hahah. Jag må vara lite störd, men jag är nog föööör bekväm med att leva ett singel liv! Och jag har INGEN ANING om hur man flörtar. Jag är helt värdelös på sånt. Oftast är jag rak på sak och skrämmer iväg killar haha!

Men jag är den jag är och det kanske är läskigt för andra, men nu kommer jag börja jobba riktigt hårt men även låta ”kärleken” komma in i mitt liv! Jag ska gå i mot min rädsla och jag ska börja släppa in folk i mitt liv!

Så, hur gör man? Jag har vart singel i 7 år och jag har inte den blekaste aningen om hur man gör.  Jag ska inte ljuga och säga att jag inte har dejtat under dessa 7 år, de har jag gjort. Men jag gör det 1 gång om året i typ 2 veckor och sen tröttnar jag.

Finns det någon där ute som känner sig utmanad och vill ge mig tips på hur man gör. ahahahah! Men hur som haver, jag har inge paus längre. Nu kör vi hårt!

 

You Might Also Like