Dagbok

Svar på Illuminati kommentar!

3 september, 2012

svar på kommentar

 

cats1

Vad han har gett sig in på? Jag är så jävla TRÖTT på de här med Illuminati . Vet du exakt vad det är? Shiit då måste ju jag också vara någon jävla Djävuls dyrkare eller vad man nu säger. Rappare? bara rappare? tror det är mer en så. Mer en vad du tror. Jag tror att det finns väldigt mycket gott inom Illuminati.

Tror inte Stress har sålt sig till något alls.

Kom på att jag rockar fett i min Illuminati liknande T-shirt! Men snälla, lägg ner det där! Var glad att en Svensk producent har kommit långt! Och för den delen är just de bolaget en av de som MÅNGA producenter drömmer om att få bli signade!

Jag är iallfall stolt och glad för att Stress har kommit dit han borde ha fått gjort för många år sen!

Bild 285

You Might Also Like

 • FSG 3 september, 2012 at 23:43

  Jag vet exakt vad Illuminati är. Jag, samt dom flesta andra i min omgivning har vetat det enda sen november/december 2009, nästan 3 år. & det är långt ifrån bara rappare som är med i det. Popstjärnor, rockstjärnor, filmstjärnor, politiker, brittiska kungafamiljen, i princip alla kändisar. Hoppas bara den svenska kungafamiljen inte är med. & det finns i princip inget gott i Illuminati. Illuminati orsakade 9/11, krigen i Mellanöstern/Nordafrika, & dom ska snart starta krig i Iran. Dom har tänkt utrota 90-95% av hela världens befolkning.

  Jag kan inte va stolt när han som proddat Kartellens ”Ånger & kamp” plötsligt gör såhär, nu när han nyss börjat bli känd överhuvudtaget. & den enda anledningen att så många vill bli signade av Roc Nation är bara för att dom har noll aning vad som försiggår bakom kulisserna. Nu vet jag inte allt heller, men jag vet att det försiggår mycket skumheter där inne. & hade han ”lyckats” för flera år sen så hade han varit fucked såhärdags. Hursomhelst, han har börjat gräva sin egen grav, precis som Jay-Z började göra för 16 år sen.

 • Dont leave ur name 4 september, 2012 at 20:44

  FSG aka. Jonathan Persson aka. https://www.facebook.com/FSGFSG

  Umeå’s egna psykopat som härjar omkring. Sök hjälp.

  • admin 5 september, 2012 at 19:37

   sluta bråka HÄR!

 • bla 5 september, 2012 at 10:36

  FSG

  Be mamma blockera youtube snälla du tittar nog lite för mycket konspirations videos. 50% är bara bullshit kom alltid ihåg det tro inte på allt som sägs. Tro inte att stress nu dyrkar djävulen just därför blir han mer känd hahahah va tror du det är klart att om man blir signad i en stoor bolag så kommer man bli känd på grund av all promotion folk som jobbar där… vakna upp lite och tro inte på allt som sägs. har du vetat om illuminati i 3 år endast?? då måste jag säga DU VET INTE ett shiiiitt!!

  PS: Det finns ingen djävul ;)

 • FSG 5 september, 2012 at 16:15

  Sök hjälp? Sök hjälp själv, du som ger ut ens riktiga namn & hemort sådär. Du har egentligen brytit lagen som gett ut min personliga information, & därmed kränkt min integritet. Men det gör inget, jag står för det jag sagt.

  • admin 5 september, 2012 at 20:53

   Sluta bråka här

 • FSG 6 september, 2012 at 17:27

  Jag har aldrig sagt att Stress dyrkar djävulen just för att han har blivit mer känd. Att dyrka djävulen har i princip inget att göra med att va känd, även om man måste i princip dyrka honom för att kunna bli världskänd, liksom Jay-Z, Lil Wayne, Justin Bieber, etc. Men det finns dom som har lyckats bli världskända utan att dyrka djävulen, såsom Gandhi, MLK, Malcolm X, Muhammad Ali, JFK, 2pac, etc. Jag sa bara att Stress har sålt sig själv till Illuminati/djävulen eftersom han signade Jay-Z bolag, & gjorde pyramid-tecknet. That’s all.

  & nästan 3 år är inte lite, jag hade hunnit lära mig i princip allt redan hösten 2010. Jag undrar, hur länge har DU känt till det? Har du känt till det enda sen november/december 2009? Skulle inte tro det, haha. Jag vann. Det är du som inte vet ett skit, eftersom du aldrig tagit tid att studera det, du har bara förnekat det. Allt jag sett är bevis på att både Gud & djävulen finns. Det största tricket djävulen nånsin gjort är att övertyga världen att han aldrig funnits.

  • admin 7 september, 2012 at 07:38

   men orka tävla om vem som vet mest! Duvetinte.se gillar illuminati! och vi gillar stress, eller rättare sagt jag gillar stress och är stolt. sluta skriv negativa saker är du snäll!

 • FSG 7 september, 2012 at 19:36

  Illuminati är ett hemligt sällskap (härav ”secret society”) bestående av världens 13 rikaste släkten, såsom Rockefeller & Rothschild. Jay-Z döpte sitt bolag efter Rockefeller, härav Roc-a-Fella & Roc Nation. Illuminati gjorde 9/11, fejkade månlandningen, lönnmördade MLK, Malcolm & dom andra jag nämnde tidigare. Dom förgiftade Muhammad Ali med Parkinsons. Dom startade Vietnamkriget, Irakkriget & ska nu starta krig med Iran. Dom fejkade mordet på Usama bin Ladin. Han hette egentligen Tim Osman, va CIA-agent, & dog egentligen av lungcancer december 2001, strax efter 9/11. Dom har förgiftat maten & dricksvattnet i USA, & har tänkt utrota 90-95% av hela världsbefolkningen.

  Illuminati äger också filmbranschen (Hollywood) & musikbranschen, däribland Roc Nation. I princip alla mainstream-rappare, & även andra aretister, är Illuminati-puppets, slavar, springpojkar. Jay-Z, Kanye, Wayne, Drake, Minaj, Gaga, Bieber, etc. Bara underground-rappare, såsom Immortal Technique, är självständiga, & därmed inte Illuminati-puppets. Stress har nu sålt sig själv till dom, & arbetar nu för värdens rikaste, mäktigaste, & därmed ondaste ”människor”. Jag är inte ensam som vet om detta. Många hängivna Kartellen-fans därute är rasande precis som jag. Dom vet allt jag vet, & ser allt jag ser.

  Du gillar Illuminati, trots allt dom gjort? Du tror det bara är symboler & handtecken som rappare gör. Du som har jobbat med hiphop under flera år borde veta bättre. Du har haft sanningen rakt framför dig i nästan 3 år typ, & du bara vänder ryggen. Alla dessa år har du bara trott att det är symboler & handtecken. Du har aldrig brytt dig. Du har aldrig gått på djupet. Det bevisar bara hur ytlig, arrogant & känslokall du är. Du är inte ett dugg bättre än fucking bratsen på Stureplan. Du skulle lika gärna kunna va Minaj. Jag heter Jonathan Persson, är 21 år & från Umeå, & står för det jag sagt.

 • Supportar FSG 12 oktober, 2012 at 16:27

  Tung e du mannen! Upplys dem

 • The owl 27 mars, 2014 at 08:37

  The owl and eye see you all. Bra Jonathan, fortsätt studera. En dag kommer du hitta hela svaret.