Dagbok, Personligt

Vadå för självständig? I Don’t Need A Man

1 november, 2012

Hej alla där ute !

Hoppas ni mår lika bra, om inte bättre, en mig!

Känner mig väldigt trött men samtidigt pigg! Har tagit en väldigt lång powernap och jag borde göra detta flera gånger i veckan. Speciellt om jag ska ut o jobba kväll.

Ska strax iväg till Strand och fota. Väldigt trevligt måste jag säga. Känner just nu att jag skulle behöva sova bort ett dygn. Ska planera in det i mitt schema. haha. Allt planeras nu för tiden.

Apropå ingenting har jag kommit fram till att killar är mycket svagare en kvinnor. Haha, killar blir rädda för tjejer som har lite mer makt, självständiga och klarar sig. Gång på gång, sen jag var liten har jag hört att jag skrämmer iväg killar. ahaha. Jag får höra att jag är för självständig och killar skrämmer sig av det. Sist jag hörde något var från en vän som sa att jag skrämmer iväg killar med mitt självförtroende.

Men vadå, jag vet att jag ser bra ut, men jag har inte alltid gjort det och jag använder det aldrig på ett dåligt sätt. Jag går till jobbet som ett troll, jag fixar mig typ aldrig. Jag tar hand om mig själv och jag ser till att jag mår bra, för mitt eget bästa! Och om killar skrämmer sig av att jag är mig själv och klarar mig på egen hand så kan jag lika gärna vara singel for life.

Jag har varit singel i snart 6 år och det finns vissa saker som jag inte kan hantera och är överdrivet rädd för men det är sånt som jag jobbar med, men sen finns det saker jag kräver och det är helt normala saker som alla vill ha och det har inge kille lyckats ge mig. haha.

För självständig? kan man ens vara FÖR självständig? Om en kille inte kan klara av en person som står på sina egna ben är den killen inget att ha. Min mamma har växt upp mig till att stå på mina egna ben. Jag hade ingen pappa som fanns där för mig på de sättet som pappor ska göra. Jag är stolt, står på mina egna ben och kan ta hand om mig. Jag vet vad jag vill ha i livet och jag gör exakt det jag vill göra. Är man då  FÖR självständig?

 

Jag är inte perfekt, jag är LÅNGT ifrån perfekt. Jag har aldrig känt mig som alla andra tjejer och det gör jag inte nu heller.

Jag är stolt över mig själv och om killar seriöst inte kan hantera tjejer som faktis gör det dom vill ha, då är jag fan ta mig singel! haha!

Nä nu måste jag till Strand!

Ha en super fin kväll alla där ute !

You Might Also Like