Dagbok

Det bara är så

20 oktober, 2016
14690847 10154339628200865 2608914925637189046 n

Jag känner att jag verkligen behöver vara ärlig mot mig själv och mot andra. Om det är något jag lärt mig under min behandling är att just vara ärlig.

När det är dåligt väder så blir jag själv extra låg och när jag det är sol så blir jag extra glad. Det är helt sjukt.

Det är också helt jävla sjukt hur mitt humör är just nu. Att jag är så här låg och det är jag alltid under hösten/vintern.

Men tur nog så gick jag och pratade hos världens bästa psykolog och kunde smsa henne för en ”akut tid” Känner att jag e där igen och behöver gå till henne och försöka hitta varför jag är så här.

Det är OK att må dåligt, men jag mår inte dåligt så att jag inte kan ta mig upp eller få saker gjort. Jag sätter den känslan på att faktiskt göra saker som får mig att bli glad. Men när jag inte orkar så gör jag inget.

Är extra trött och har även bokat en tid till läkare för att kolla om jag har brist på vitaminer eller liknande.  För jag är inte utbränd, det är så mycket annat.

Jag har extremt mycket rädsla och ångest som ligger där som jag idag ska ta itu med genom att besöka min pappa på sjukhuset. Jag bär på extremt mycket illska och alla dessa känslor begränsar mig.

Jag vill inte vara begränsad, jag ska fortsätta kämpa. Livet blir vad man gör det till och oavsett hur jag mår och vad jag går igenom så vet jag vad som får mig att hoppa ur sängen varje dag.

Men bara för att jag inte outar saker på nätet eller skriver vad jag gör så är det för att jag inte vill att alla ska veta exakt allt. För tro det eller ej, så mycket om mig vet ni inte en det jag låter er veta.

Men nu ska jag ta och fixa mig för att dra en sväng till Activision och hämta saker till Tjejeventet.

Juste nu har jag även signat Adrijana till Universal.

You Might Also Like