Nyhet, Tv-spel

skylanders imaginators tankar

14 oktober, 2016
skylander

Kan skylanders vara det gulligaste spelet ever? Ett spel som har pew pew men är för alla åldrar. Ja jag säger alla åldrar för att en kvinna i 31 års åldern (alltså jag) älskar detta äventyrsspel.  Jag längtar tills min systerson blir ett par år äldre och börjar förstå tv-spel. Skylanders  kommer vara ett perfekt spel att umgås och ha kul till.

Alla dessa karaktärer, att man kan bygga sin egen liten figur och byta figurer hejvilt är perfekt. Jag har inte hunnit spela hela spelet, men redan nu kan jag säga att jag älskar spelet. Jag längtar dessutom lite mer efter Crash som jag förhoppningsvis får spela lite innan jag åker till Indien.

Minns i somras när jag var i Tyskland och fick pröva på Crash. Jag lovar er att jag hade gråten i halsen. Jag kände mig otroligt lycklig och fick en sån där tillbaka blick från när jag va ung och körde otroligt mycket Crash Bandicoot. Jag har fortfarande kvar mitt ps1 och spelen.

Att de har kombinerat ett så otroligt fint spel och Crash är plus.

Som jag skrev tidigare, ett perfekt familje spel. Om föräldrar vill börja spela tv-spel med sina barn eller vill bli lite mer involverade i deras spelande så är detta perfekt. Älskar Skylanders! Tummen upp!

 

You Might Also Like