Tv-spel

Inte fan tänker jag vara tyst

11 oktober, 2016
haters

Att vara kvinna eller tjej i denna värld är svår, riktigt svårt. Ja det är så. För vad man en gör så blir mycket fel. Vissa gånger vågar vi inte göra saker efter vi tänker så mycket på det vi gör.

Jag har varit med om en hel del saker under min uppväxt, men en sak jag är super tacksam över är att jag är uppväxt med killar. Har lärt mig så mycket av att nästan bara haft killkompisar.

Men många anser väl att det jag gör är fel eftersom jag är kvinna o gör mycket av det killar gör.

Varför??

Under min uppväxt har jag fått ta så mycket skit från olika håll och jag har aldrig vetat hur jag skulle ta hand om det, visste inte hur jag skulle hantera alla dumma kommentarer jag fick av människor. Jag grät extremt mycket och var extremt olycklig.

Men det stoppa mig aldrig till att göra det jag ville och försöka gå min egen väg. Jag blev även starkare av det, jag lärde mig att kunna skaka bort det.

Jag minns en gång i högstadiet att de va ett gäng grabbar som provocerade mig och de sa saker, jag tog åt mig och de tyckte att de va sjukt kul o de fortsatte kommentera dumma saker.

Men jag tror vändpunkten var när jag skapa en hiphop blogg och gjorde mig ett namn i en bransch som hade svårt att acceptera att jag är kvinna.

Jag fick ta otroligt mycket skit och ibland tvivlade jag på mig själv och tänkte ”alla hata mig” men sen tänkte jag, varför?

Jag har aldrig varit konflikträdd och jag fick ta otroligt mycket konflikter för att folk inte förstod att jag inte tänker va alla till lags.

Så jag började ”make fun” av alla som försökte ge sig på mig och hatet slutade, blev färre o färre kommentarer.

Jag outade alla som skrev skit och jag vart extremt offentligt med det för att jag hela tiden vill visa vad jag behöver stå ut med. Idag har jag lärt mig att ha otroligt kul med all hat. Jag har självdistans och jag kan verkligen inte ta åt mig om någon skriver att jag borde ta livet av mig, eller vad de önskar händer mig.

Så jag använder detta till att göra något kul, skapa videos eller bara lägga upp det. För jag är även trött på att folk tror att det är så enkelt, att man inte alls får mycket skit.

Tar man åt sig så fortsätter folk, blockar man de så kommer de tillbaka. Så under 5 min tar jag min tid o svarar på ett roligt sätt och många av dessa slutar nästan direkt. För det är inte kul o trolla med folk som inte tar åt sig. Fortsätter de så blockar jag dom o de kommer sällan tillbaka.

Men hade jag varit en kille så hade det inte sett ut så här. Säger inte att det skulle vara lättare, men det skulle inte vara på samma sätt. De skulle inte se likadant ut.

För jag menar, jag e kvinna, vi ska ignorera o låsas som om det inte händer. Men det händer, vi får skit och jag tänker inte sitta o ignorera det som händer, utan jag tar det och provocerar världen som inte kan acceptera att det är så.

Jag är stark, jag vågar säga emot och göra något as kul. Min självdistans är bra och jag vet vart jag befinner mig.

Jag är inte rädd för vad folk tycker o tänker om mig. De kan tycka att jag e störd i huvudet, vilket jag är. HAHA

Jag söker mycket på hur andra hanterar hatare och blir inspirerad. Och jag vet att många som följer mig blir faktiskt både underhållen och inspirerad av att våga säga nej!

 

You Might Also Like