Tv-spel

Destiny VS Destiny 2

13 november, 2017
21150187 10155384849005865 5383179123281751020 n

Nu när jag tänker efter måste jag säga att jag tycker synd om alla som spelar Destiny 2 och aldrig spelat Destiny (1). Varför?

Jo, för det finns en historia bakom Destiny 2. Nu har de ”onda” tagit över de gamla planeterna, men vet de nya spelarna hur fint det såg ut innan dom tog över?

Hur var det att spela utan att ha ett Skydd man kan ta upp då o då när man spelar? Förut fick man gömma sig bakom en sten eller liknande när det kom för mycket fiender. Nu är det bara att trycka på V på PC så kommer det upp en transparent litet skydd som gör att man kan gömma sig bakom. Rena rama lyxet måste jag säga. De fick heller aldrig testa Gjallarhorn. Vapnet alla ville ha och vissa kämpade i 1 år för att få den. Saknar vapnet måste jag säga.

I Destiny 1 fick vi välja vad vi ville spela i Crucible. Nu har vi 2 val, Antingen quickplay eller comp. De fick inte heller uppleva Mayham. Vart är Mayham? Kommer Mayham tillbaka? Låt oss hoppas, för det var ett av mina favoriter och jag älska hur snabbt allt gick.

Förr kunde man köra PVP 6VS6 men nu är det 4vs4 vilket jag faktiskt kan tycka är lite roligare, lättare och snabbare. Men det var kul när man kunde va så många fler.

Nu har de förenklat flygningen över alla planeter och tower vilket jag tycker är riktigt bra, även att hämta alla quest. Nu slipper vi dra till tower för att hämta de olika questen. Även de där är ett lyx som vi inte fick ta del i D1. 

Jag har inte hunnit spela så mycket Destiny verken på PS4/Xbox eller PC. Men om jag får välja så föredrar jag PC och det är något av de bästa ”uppdateringarna”. Allt är enklare och roligare på PC, de går snabbare och grafiken är sjukt mycket finare. Eller är det för att jag har en så mycket bättre skärm en tv?

Jag är lika förälskad i D2 som jag var i D1. Det pirrar i magen varje gång jag tänker på spelet och får tid för att spela.

Min önskan är att D1 kommer till PC eller att man får spela endast storyn från 1an. Kanske att de bara la till spelen och de blev som två olika världar i 1 spel.

Om någon har Destiny 2 på PC och vill spela så lägg gärna till mig: Duvetinte#2440 så spelar vi!

Nu är jag light 250 och har en bit kvar, men de går mycket snabbare att lvl upp på PC. Blir även en Destiny stream senare ikväll!

 

You Might Also Like