Tv-spel

Hur Girls Night kom till

16 november, 2017
IMG_3974

Girls Night Online kan vara något av de viktigaste som finns i gaming världen just nu om jag får säga så, vilket jag får!

För drygt 2 år sen kom idéen till efter att ha varit på Inferno Online några gånger. Saknaden av att ha tjejkompisar som spelar var stor.

Jag mins att jag skulle komma till Inferno Online på kvällen och de va en lång kö utanför där det stod massor av killar. Jag smsade den tjejen som jobbade på IO som jag precis lärt känna och frågade om hon kunde komma ut och hämta mig. Jag va inte nervös, men jag kände mig obekväm. Kunde känna att alla kollar på mig, som om jag vore en liten köttbit som alla ville komma åt. Jag insåg hur fel denna känsla var och att jag bör inte känna så, varför ska jag känna så?

Så här började mitt samarbete med inferno online:

Jag ville börja streama CSGO och hade ingen dator, så jag kontaktade IO för ett samarbete och när jag berättade för Axel vad jag kände gällande att få fler tjejer att komma hade dom också tankar om att styra upp ett event och de frågade om jag ville vara med. Ni kan ju läsa här nedan hur det gick till.

cats

Vi träffades någon dag efter och då kom vi fram till att jag ska hosta tjejeventet som idag heter Girls Night Online. Nov 2015 föddes idéen och samarbetet. Vi har gått igenom mycket ihop jag och Axel, men han har inte tvivlat en sekund på mig och jag har fått 100% uppbackning från alla på IO. Min kärlek för IO är extremt stor och jag är otroligt tacksam över chansen de gav mig.

Det tog ca 1-1½ år för att få in en rutin och få det som vi ville. Men här är vi idag där jag står som projektledare. Nu har jag tagit in en till tjej i våran grupp och jag är otroligt nöjd över det!

2 år senare och jag har fått lära känna riktigt grymma tjejer och faktiskt börjat hänga med en del, drar även med dom på gaming event. När dom blir glada så blir jag glada.

Jag har även utökat mitt team och tagit in Nonno som jobbar på IO. Jag är så peppad eftersom hon har även blivit en fin vän, någon jag spelar Destiny 2 med typ hela tiden. Plus att Nonno är så jäva bäst, hon kompletterar mig. Hon kan saker som jag inte kan vilket är exakt det jag behöver i mitt team. 

Vi har haft ca 150-200 tjejer på våra event, förra eventet hade vi ca 100 st som kom.

Resultatet av detta är att mycket fler tjejer befinner sig på Inferno Online.

Imorrn ska vi planera nästa år och förhoppningsvis går vi ihop med DH och NärCon då de visat stora intressen och vi redan haft möten med dom. Fatta hur jävla grymt det kan bli.

Men… Detta hade aldrig hänt om jag inte hade haft riktigt GRYMMA människor som trott på oss, alla våra samarbetspartners har haft en stor roll i detta. 

Tack för ett super bra år och tack till alla tjejer som kommit!

Inferno Online, jag älskar er!

You Might Also Like