Tv-spel

Tankar kring nya South Park

19 oktober, 2017
DMcp0P6WsAA7s v

Min första tanke var, vem kommer lacka mest på spelet? Vem kommer säga ”hur kan South Park existera”. Sen slog det mig, South Park är en parodi på verkliga livet.

Jag växte upp med South Park, det var favorit tv-serien. Under min uppväxt skrek jag They killd Kenny. Jag tyckte synd om han som fick dö varje gång. Jag var ett speciellt barn under min uppväxt, var inte som alla andra. Men det är ingen nyhet.

För ett år sen hypades jag av att spelet skulle släppas,  fick pröva spelet i ett stinkande rum i Tyskland. Rummet luktade prutt eftersom man kunde välja om man ville spela spelet och känna pruttlukten. Nej tack!

Jag blev extremt hypad på spelet, längtade att få fortsätta spela detta galna och vulgära spel, men ikke sa nikke. Det dröjde 1 år innan spelet fick komma ut. Bättre sent en aldrig om jag får säga så.

3 timmar in i spelet och jag är fast, min karaktär är verken en tjej eller kille. Har en BH på huvudet och en prinsessklänning. Så ser hen ut och så vill jag att min gubbe ska se ut.

Under spelet så hamnar jag i ett rum med två äldre män… ni fattar?  Vi har hört många historier och läst om präster som sexuellt utnyttjar barn. Men här var jag hjälten, här skulle jag slå dom. Prästen tog ut något från rumpan och började slå sig själv. Jag skrattade nästan att jag grät, mina följare skrattade, vi alla på streamen skrattade. Är man fin i kanten så rekommenderar jag inte detta. Kan man ta humor, skratta och förstå så rekommenderar jag spelet. 

Men för att förstå spelet så borde man spela 1an. Jag fick en kod, testade 1an i ca 20 min och stängde av den. Jag fattade inget, var förvirrad och kände att detta var inget för mig. Så är det ibland

I det nya spelet springer du runt och tar bilder med människor för att bli populära, du kan bli nekad av folk för att du inte är tillräckligt populär, lite av vad som kan vara i verkliga livet. Hahah!

Igår hamnade jag på en strippklubb och helt plötsligt skulle jag ge en lapdance till en man för att lura honom information om en kvinna jag letade efter. lapdancen gick ut på att jag skulle prutta på honom. Helt sjukt! Jag kunde inte låta bli att skratta. Allt jag tänker på är hur de kommer på sånt här, vad tänker dom på när de gör spelet och även alla serier.

Jag har äntligen hittat ett spel som jag kan spela i timmar utan att bli arg eller uttråkad. Jo lite arg blir jag när jag inte förstår att jag ska kasta en prutt på väggen för att öppna en lucka. Förvirrad roligt!

Kan man ta allt med en nypa salt, förstå ironin och inte ta illa vid så rekommenderar jag spelet. För jag kan absolut inte sluta spela. Älskar verkligen hur de driver med verkliga livet, hur det ser ut fast med en twist på det hela!

jag kan inte kalla detta för en recension, men hade det varit en recension så hade den fått 4/5. Det enda som fattas är möjligheten att spela med vänner och rädda världen, kanske borde dom lägga till en onlinemode där man kan gå ihop och slåss mot andra människor.

Jag vill veta hur spelet slutar och det är just den saken som också får mig att vilja fortsätta spela. Nyfikenhet.

 

Spelet finns ute på PC, Xbox och Ps4. Själv kör jag på PC.

Vad tycker du om spelet?

You Might Also Like