Tv-spel

Nya Spelredaktör jobbet

14 oktober, 2015

Watch live video from Duvetinte on Twitch

Jag kan nu berätta att jag är en spelredaktör på Kingsize! Jävligt kul och är tacksam över att jag får utveckla mitt intresse och göra något nytt. Jag kommer fortsätta vara deras fotograf, men jag kommer slänga upp feta Tv-spels nyheter på deras sida. Jag har dock sagt att Artin får ta hand om sportdelen då han har mer kunskap och intresse kring det. Det har inte jag.

Det kommer uppdateras om saker som jag hoppas alla hiphop älskare gillar. Men man behöver inte älska hiphop för att älska ett viss spel. Men nu när jag är mer insatt i Tv-spel blir det roligare och uppdatera.

Jag kommer fortsätta sända på Twitch och skriva på bloggen, men här skriver jag om min vardag och helt ointressanta saker. hahah

Men läs första nyhetsinlägget på kingsize: Länk hittas här (länk) 

Videon ovan är från min streaming igår. Jag och Dejawon som för övrigt är en as grym streamare körde ett pass ihop. Jag lvl upp honom på Destiny medans jag fixar en ny gubbe.

Igår kom det ut lite nya grejer på spelet gick igenom det på twitch och sen fick jag för mig att gå och jiddra med folk. Så jävla roligt. Jag älskar att jag får bjuda på mig själv och faktiskt vara mig själv. Jag är så här, jag trivs och det ska alltid vara kul när jag streamar! Följ mig på Twitch (länk)

Ikväll ska jag nog streama GTA, vet dock inte vilken tid. Men mot kvällen. Det var riktigt länge sen jag spelade GTA 5 som för övrigt är en av de bästa spelen jag har!

På min blogg kommer jag alltid vara ärlig och säga exakt vad jag tycker som vanligt, men på kingsize kommer det vara nyheter och inga personliga åsikter.

Men följ mig, nu jävlar ska jag ta sverige med storm på alla olika sätt.

Jag kommer även uppdatera med flera roliga nyheter!

 

11856574_517970385036659_1432815685_n

You Might Also Like