Tv-spel

”Recension” Mad Max spelet!

11 september, 2015
page

För drygt en månad sen var jag i Tyskland med Kingsize och Xbox för att testa på kommande spel. Jag åkte dit i stort sätt själv men var aldrig ensam. Hade riktigt kul och fick träffa andra tv-spels intresserade människor.

På kingsize kan man läsa vad jag tyckte om alla spel. Men här ska vi gå in lite mer på ett specifikt spel. Mad Max.

Mad Max – Spelet är baserad på på filmen Mad Max. Ett spel, som enligt mig var svår att förstå från början. Jag var tvungen att hålla koll på flera knappar samtidigt och instruktionerna var på tyska. på 10 minuter skulle vi få en uppfattning om spelet. Det blev genast svårare när man inte har några förkunskaper kring spelet eller har sätt själva filmen” – Melika Zakariae Kingsiemag.

Så skrev jag om Mad Max efter att jag fått pröva den några gånger i Tyskland. Men så skulle jag inte skriva idag. Inte alls.

Mad Max har inte släppts en men går att förhandsboka och spelet fick jag igår på posten. Ett spel jag verkligen varit sugen på att få testa mer.

Självklart vart allt mycket lättare att spela när man förstod knapparna och vad det gick ut på. Storyn blev mycket intressantare, man förstod mer. Speciellt för någon som inte sett filmen. Det var inte alls lika svårt som första gången jag spelade. Grafiken är riktigt snyggt. Spelet i sig är snyggt. Öken och mycket blod. 18 års gräns!!!

Det går i stort sätt ut på att du ska göra olika mission, du har en karta, du plockar upp vapen, du åker runt i en bil, du spränger saker osv….  Ni hajjar. Nackdelen är att det inte går att spela ONLINE! Det är lite trist måste jag säga. Men vem vet, de kanske gör som GTA och släpper online lite senare. Tror detta spel hade definitivt fungerat online. Något jag hade spelat.

För mig är detta en liten påminnelse om GTA, ett spel jag verkligen älskar. Alla spel som är i sån stuk fastnar jag lätt för.

Jag rekommenderar starkt detta spel. Den hamnade i favvo facket.

 Hands on video.

You Might Also Like