Dagbok

Snart tillbax!

2 januari, 2013

Hej 

Jag har varit skit dålig på att uppdatera den senaste tiden och jag har inte alls lagt någon energi på min blogg. Jag har inte ens orkat. Allt jag gjort vid sidan om bloggen har tagit min tid. Jag har ett väldigt krävande jobb vilket gör att jag blir helt slut.

Grejen är att jag har ingen inspiration och jag vet inte vad jag ska skriva om eller vad jag ska göra. Jag kanske har tröttnat? eller helt enkelt blivit trött. Kanske till och med vuxit ur detta?

Men jag behöver ta paus ett par dagar för att fundera lite på vad det är jag sysslar med. Ni som läst min blogg länge vet att jag hamnar i dessa situationer där jag pendlar mellan att lägga av eller fortsätta. Men ni vet också att den kärleken jag har för musik är så mycket starkare och den får mig alltid att fortsätta. Det ni inte förstår hur jävla tidskrävande, stressigt och jobbigt det kan vara att hålla ALLA bollar i luften medans det kommer de som tror att det är super lätt och göra det jag gör och försöker säga till mig att göra vissa saker. Ibland vill jag slänga en stol på dom människorna.

Att fixa allt själv är svårt, men det är något jag valt att göra. Jag kommer aldrig låta någon blogga här, detta är min blogg och varför ska jag då låta någon annan blogga. Jag har redan försökt och hur bra har det gått? inte alls bra.

Jag behöver ta dessa dagar då jag e ledig från allt och fundera, lägga upp lite planer och vila upp mig. Jag måste hitta inspiration. Behöver fixa om lite i bloggen och gå igenom mina bilder på datorn.

 Hoppas ni förstår och har tålamod! 

God fortsättning alla bloggläsare!

Jag kommer snart tillbax! 

ge mig bara ett par dagar

You Might Also Like