Tv-spel

Tävlar i CoD

4 november, 2015
IMG 0165

Allt kan gå snabbt med hårt arbete. Jag lovar er. Hårdarbete och kontakter. Men tänk så här, jag började på NOLL utan några kontakter och jag sparad alla kontakter jag fick längst vägen. Jag har kämpat.

Jag har dock aldrig haft några kontakter inom TV-spel. Aldrig! Eller jag trodde att jag inte hade några.

Eftersom jag berättade för Kingsize om mitt intresse för Tv-spel skickade dom mig till Tyskland i 3 dagar för att spela osläppta spel. Jag var som ett barn i en godisbutik. Jag blev kär.

Alla som känner mig vet att jag är extremt driven och vill jag göra något så gör jag det. På mässan fick jag kontakt med en fantastisk kvinna, en person som jag verkligen uppskattar idag. Vi fick bra kontakt på mässan och hon jobbade på Activision. Vid den tiden så hade jag egentligen inget med tv-spel o göra en att jag var ett stort Destiny fan.

När jag kom hem från Tyskland började vi maila fram och tillbaka och sen den dagen har hon skickat mig massa grymma grejer och låtit mig få tävla ut massa spel. Med tiden bjöd hon in mig på events och andra roliga händelser.  Men det visa sig även vara så att jag skulle bli involverad i massa CoD grejer. Två tävlingar och massa annat kul.

Jag började streama tack vare att en kompis berätta att han gjorde det och jag tyckte det lät as kul. Min stream är bra, börjar få mycket följare och det går framåt. Blev sedan spelredaktör på Kingsize och kan även själv jaga folk inom spelindustrin. Så jag gjorde det. Fick super bra kontakt med en kille från Ubisoft och utan att jag var redo för det så delar dom mycket att mina twits, de följer mig på min twitch och de stöttar. Så jävla fint.

Har även en bekant på DICE som även där backat mig i andra saker. Jävla härliga människor de här. ’Det bästa av allt är att dom här människorna är så jordnära att jag blir alltid glad när jag pratar med dom.

Imorrn drar jag och de 5 jag handplockat till Danmark för att köra mot andra lag. Fatta den, lilla jag ska dit o spela tv-spel.

Det är helt sjukt. Har en annan tävling på G som kommer ut inom kort. Den är hemlig.

Men våga, våga ta för er, gör det ni älskar och låt INGEN stå i vägen.

 

 

You Might Also Like