Dagbok

En rubrik, typ

7 november, 2015
12142214 896074210486577 1709852050 n

Ibland undrar jag hur jag klarar av allt jag gör. Det är helt sjukt. Men sen blir det mer fokus på vissa saker och mindre på andra.

Som bloggen, den åker långt ner på prio listan. Tyvärr.

Just nu ligger Spel & Dj på topp. De ligger nog på topp för att jag slipper sitta och jobba med människor, jag kan vara i min egen värld, skapa den som jag vill och sätta egna regler. Jag kan försvinna lite från den vanliga världen. Hänger ni med?

Jag tycker det är skönt så. Jag trivs bäst så.

Varje gång jag tänker på jobb så pirrar det i magen och jag känner en lyckorus. Det är så jävla sjukt att jag kan känna så. Den känslan man känner när man är kär, den känslan får jag så fort jag tänker på all spännande jobb jag sa göra. Blir lycklig i hela kroppen och jag älskar den känslan. Älskar den jobb känslan jag får, den rusningen och pirret i kroppen.

Men igår var det en dag då jag mådde bara skit. Jag va sliten från Danmark, lite sömn och känslorna gick upp o ner. Jag tog över Malcoms plats i CoD bilen och sedan va det bara hem, duscha och springa till tåget. Hann inte heller äta något på kvällen. Kom till kubben o slängde mig över skivspelaren eftersom jag kom precis när jag skulle gå på.

Spelade utan att ha hunnit andas och kände mig lost, sen blev det ett par drinkar på det och jag börja må sämre. Han aldrig känna av i vilket stadie jag var på och om jag borde ha tagit ett glas.

Blev en taxi hem direkt efter att jag spelat klart eftersom jag kände hur världen höll på och rasa. Men ingen ser när jag mår som jag gör, tur det. Jag skulle ha kört B2B med Eka och Ametist senare mot slutet, men Cleo förstod att jag va sliten och fick gå hem. Men hon var nöjd och glad över att jag kom och körde under den avsatta tiden för mig.

Nu har jag sovit, men vaknade med en baksmälla och är jävligt förvirrad. När det är så, då tänker jag på jobb och då glömmer jag bort allt. haha

Nä nu ska jag ta o fixa lite grejer innan grabbarna kommer hit. Vi ska spela Tv-spel och samtidigt ska jag fota Dacosta.

You Might Also Like