Tv-spel

Spel: Guitar Hero Live

28 augusti, 2015
screen shot 2015 05 12 at 8 28 50 am

Här om dagen var jag på ett möte med Activision. Efter att mötet var klart fick jag testa Guitar Hero. Ett spel som funnits i 10 år. Helt sjukt att det funnits så länge, men det har det. I oktober släpps Guitar Hero Live.

Tyvärr hann jag aldrig spela detta spel på Gamescom mässan. Tur för mig Jag hade nog gjort bort mig totalt om jag skulle ha kört på normal, vilket jag alltid gör i alla spel.

 

 

guitar-hero-live-controller-credit-guitar-hero-dot-com-and-commons-dot-wikimedia-dot-org

 

Den gamla gitarren hade olika färger på sina knappar, de var bredvid varandra och utseendet på den var ingen man ville ta en selfie med.  Nu har det blivit en total förändring. I stort sätt har alla knappar ändrat på sig och den har fått en ordentlig lyft.

Spelet då?

Jag har alltid älskat Guitar Hero, det har vart ett spel jag alltid uppskattat men aldrig haft det själv.  Jag har aldrig varit bra på det, men ett spel där man kan vara flera, musik är inblandat och man kan ha det på te.x en fest, de går alltid hem hos mig. Även ett spel som ALLA kan spela, barn, vuxna, vänner, på fest, äldre osv.

Jag blev dock utbuad av publiken när jag körde på normal, jag sög, det var svårt, jag gjorde bort mig och fick ett gott skratt. Jag var däremot mycket bättre på eazy, då klarade jag ungefär 78%.

 

 

You Might Also Like