Dagbok

Jag vill tacka dig!

31 december, 2013

Detta kanske bli årets sista inlägg. Jag måste förbereda mig lite för det nya året. Men jag vill tacka lite människor och läsare här i bloggen.

Egentligen borde jag köra på inga nämnda inga glömda, men nej. inte denna gång! Jag vill börja med och be om ursäkt ifall jag glömmer någon, men så kan det bli ibland!

Först vill jag tacka min familj som alltid stöttar mig och finns där för mig trots att jag inte orkat med att göra något. Jag uppskattar allt ni gör för mig! Sen vill jag tacka min andra halva, min bästa vän Amir för att han verkligen är som en bror för mig! Det är min ända barndomsvän som jag umgås med. Jag är så glad att jag har dig i mitt liv, man kan inte önska en bättre vän. Tack som fan för att du alltid finns där, oavsett! Sen vill jag självklart tacka mina andra vänner som kommer o går i mitt liv. Ni gör alltid fina avtryck. Ett speciellt tack till Anna som alltid får mig att vara 100% mig själv! Tack till Bella också för att du är en bra vän och vi har alltid kul när vi går ut.

Tack till Miguel som alltid hör av sig till mig när han ser att det inte går så bra, tack för att du ger mig positiv energi och alltid hjälper mig när jag behöver hjälp! Tack för att du e omtänksam och en bra person. Ser fram emot att fortsätta samarbeta med dig!

Tack till Theo och Martin som stöttat mig i det mesta och trott på mig. Tack för att ni ville skapa en podcast med mig och dessutom hjälper mig med att hitta mig själv. Ni tar upp mig när allt går som sämst, det är dig Theo jag kan berätta dom jobbigaste grejerna i mitt liv. Önskar dig o din familj ett gott jävla nytt år och massor av kärlek. Tack för att ni är som en extra familj för mig.

Jag vill tacka Salla från Redline för att han är den han är. Linda pira och Stor tack för att har släppt så bra musik. Tack även till Linda för att du alltid skriver vem som tagit bilderna heheh.

tack Louis som alltid bokar mig till Årby festivalen.

Tack till alla läsare, jag älskar er. Utan er hade jag inte funnits eller jo jag hade funnits men det hade inte vart lika kul och blogga. Jag ser er och jag älskar att träffa på er ute! Ni gör det lilla extra. Vill även tacka mina elever, ni är helt underbara och jag ser fram emot och nytt år på jobbet. Tack till min Chef som har varit som en extra mamma de senaste månaderna. Det behövdes. Hoppas vinet smakade!

Tack till Ricardo för ett bra samarbete, ser fram emot nästa år! Ett extra tack till Martin möller som ALLTID stöttat mig och spridit det jag gör. Jag uppskattar det otroligt mycket. Massa kärlek!

Sammisen jag saknar dig!!

Sindri, du trodde att jag skulle glömma dig va? Nej då, du e e fan bäst! Tack för att du finns. Tack till mina vänner Musa, Bobo, La familia och Achee, för att jag har er i mitt liv. Ni är uppskattade! Ametist, tack för att du inspirerar mig! Tack till dig som läser detta!

Tack till Darre och Carro från Framia, skulle aldrig haft en utställning om det inte vore för er! Tack!
Tack Saga för att dina bilder är otroligt fantastiska och att jag blir inspirerad av det du gör! Du är bra!  Även ska Petter ha ett stort tack för det han gjorde för mina ungdomar. Så jävla fin människa.

Tack till Anders för att du hjälper mig med min blogg, hade det inte vart för dig så hade min blogg varit KAOS nu och tack för att du lugnar ner mig när jag har som mest panik hahah! you know…

De finns så många jag vill tacka men min hjärna fungerar inte som den ska. Tack till alla läkare som hjälper mig att bli frisk. Tack till alla klubbar som jag vart på, tack till alla DJ som spelas AS fet musik när jag vart ute, tack till alla människor som jag stött på ute, tack till er som smyghatar och tack till er som vågat stå upp för era åsikter!

tack Allyawan för att du kommer ut med ny musik nästa år. woop woop! Tack Binta och Vendela somlärt mig massa grymma danssteg.

Jag uppskattar allt. Jag är tacksam över allt som sker och jag har aldrig älskat livet som jag gör idag! Jag är redo för 2014 och jag är redo för vad som kommer att ske. Många nämnda och många glömda, så är det!

Tack alla som släppt as fet musik som jag kunnat lyssna på! mina öron mår bra!Ett Gott jävla nyår! Hoppas ni palla läsa allt, men jag har otroligt ont i mina händer och jag orkar inte läsa igenom inlägget!

Massor av kärlek!! Hoppas fan jag inte glömt folk, men de lär jag ha gjort.

SONY DSC

 

Photo by Özcan Akyol. Özii du ska även ha ett stort tack som körde hem mig efter Vad upp festen. Jag glömmer inte! hahah

You Might Also Like