Dagbok

Drömmar är mål

8 april, 2014

Jag känner verkligen på mig att detta år är de året jag kommer få göra exakt allt jag har drömt om att få göra. För mig är en dröm ett mål, något jag strävar efter. För det finns inget som heter ”det går inte”.  Jag har länge velat resa runt i Sverige med artister och få fota/filma det som händer under resan och det bästa är att det kommer hända. Jag har sedan en tid tillbaka ”diskuterat” det med två killar som jag vet kommer bli riktigt jävla stora och de är på väg upp. Igår fick jag ett 100% ok till att få följa med på denna resa. Så allt jag väntar på är alla deras inbokade spelningar från och med nu fram till typ slutet av sommaren så att jag kan boka in allt som jag kan gå på och kombinera det med Kingsize jobb. Ska även ha tid för Boken jag fotar för och mina egna projekt.

Ska skicka iväg ett mail till kingsize och spika massa datum. Mycket som ska göras inför sommaren. Känner mig rätt lugn samtidigt som jag känner mig stressad. MEN…..! Jag älskar det.

Vill även tacka alla för en sån bra respons efter att jag berättat om ADHD och de andra 6 diagnoserna. Så länge jag kan hjälpa folk så är jag glad över livshistorian jag har….! Fler borde dela med sig. Jag skäms inte, är jävligt stolt. Det är tack vare min personlighet som dessa diagnoser har utvecklat som gör att jag strävar efter mina drömmar lite extra. Det är så jag ser det.

Nu ska jag gå och köpa lite frukost och sen dra till jobbet och ha möte hela förmiddagen.

 

SONY DSC

Idag känner jag mig så här. T R Ö T T .

You Might Also Like