Dagbok

Livet

9 april, 2014

Känner mig otroligt trött. Detta är veckan då jag inte kan gå o lägga mig. Alla veckor ser olika ut. Att vara vaken till 00.00 och gå upp kl 06:00 är kanske inte värsta grejen, men för en som jobbar ca 13 timmar om dagen är sömn otroligt viktigt. Men när jag går och lägger mig så vibrerar luren av människor som behöver något eller har frågor. Igår blev jag så irriterad att jag stängde av vibrationen på telefonen. ahah Men det är upp till mig om jag vill störa mig på det eller om jag stänger av luren.

I vilket fall känner jag mig super trött.  Och det har jag inte tid med. En lång vecka.

Onsdag: Jobba på Skolan – Möte med Theo, gå igenom inspirationsbilder inför boken – Klippa video om inte det blir allt för sent.

Torsdag: Jobba på skolan – Träffa Caty och bara få ”vara”. Behövs lite kompis häng.

Fredag: Jobba på skolan – dra direkt till Vardagsrummet och fota – Träna Dj – fortsätta att fota.

Lördag: Första photoshoot till boken – Åker till Borlänge för att fota.

Söndag: Fortsätta fota och sedan åka hem och sova.

Som ni förstår har jag full schema och oftast försöker jag att se till att den alltid är full med jätte roliga saker. Jag vill ta vara på varje minut och ha så kul jag kan. Varje söndag ser jag till att veckan är fullbokad. Just för att jag gillar och vara aktiv, ser även till att det finns en dag jag får lata mig och vila.

Veckan efter har jag lika mycket att göra. Jag ska på 20 års firande som Sony och kingsize anordnar. Har vetat detta ett tag eftersom jag dels fotar för kingsize. Det blir firande av Nas. Mycket trevligt! Ska ta med mig en tjej som är rätt ny i hiphop bloggvärlden. Vill gärna lyfta upp henne och därför är detta ett bra tillfälle.

DSC_8630

Idag ser jag väldigt trött o sliten ut! Men det är helt ok.

You Might Also Like