Dagbok, Mitt största mål, Personligt

10 Steg fram

6 maj, 2014

folk tror säkert att jag är ett galet fan, men så är det inte! ingen kan förstå vad eminems musik betyder för mig, ingen vet vad musiken gjort för mig! Jo, min familj vet! De vet hur mycket jag älskar Eminems musik. Bara hans musik, inte han utan hans musik. Om jag någon gång får träffa eller prata med honom så vill jag bara säga tack. Det är han som drog mig till hiphop, det är hans musik som hjälpte mig när jag mådde som sämst och det är hans musik som alltid finns där när jag inte pallar med något.

Jag såg Eminem live första gången 2001 tror jag. Jag var runt 15-16. Jag mins inte så jätte mycket från spelningen, bara små frekvenser….! Att gå på hans konsert är en dröm för mig och de är helt sjukt. Men bara tanken att få se han får mig att känna lycka.

Och nu kommer det att slå in, det är helt sjukt. Jag ska få se Eminem!! Trodde att det skulle bli omöjligt men jag har världens bästa familj. eftersom jag har precis köpt en biljett till USA så kommer jag aldrig ha råd o köpa själva biljetten till spelningen, så jag la ut en bild taggade syrran och skrev till min moder om att detta önskar jag mig i present. 1 biljett till konserten och det kostar drygt 900 kr. jag ska ha ståplats! Och vet ni vad, min syster köper biljetten till mig!! det är helt jävla sjukt. Jag brukar få välja något jag vill ha när jag fyller år och de brukar ge mig något ihop eller försej.

Konserten är en fredag. Antingen åker jag dit en fredag morgon o åker hem lördag morgon eller så åker jag torsdag dag o åker hem lördag dag. Har inte bestämt mig! i vilket fall, jag ska åka! jag ska se Eminem! woop woop! Det är den ända konserten jag vill gå och bara njuta. Men en kamera, det lär jag ta med. en bild ska jag ha för att minnas spelningen för alltid.

Men jag ska även testa o dra i alla mina trådar. Han ska ta med sig någon hemlig artist! Undra vem!

10311006 10152338529925865 6865486137832422502 n

 

You Might Also Like