Dagbok

Köper sina Falska följare

15 september, 2016
fakefollowers2

Alltså ibland känner jag bara fuck de här! Varför ska jag kämpa för något som folk köper…! Jag menar, jag skulle ALDRIG se till att jag får fake likes på mina bilder på instagram, eller massor av fake följare!

Alltså sånt går att syna.

Jag menar, visst har jag prövat dessa appar där man får fake likes, men dom e sjuuukt jobbiga så jag radera dom liga snabbt.

Det värsta är när man ser upp till en person jätte mycket, beundrar hen för sitt jobb och sedan inser att hen lever på falska följare!

Ibland kan jag se detaljer, jag såg att på en bild så var det ca 50 like medans alla andra låg på flera 100. Så jag blev lite förvirrad och såg sedan att alla likes på alla bilder utan den med 50 likes är från konton som är fake. Alltså 100% fake. Jag menar du kan inte få 100 tals likes och 0 kommentarer typ.

Hur kan man lura folk på detta sätt. Jag menar, om du är en ”offentlige” människa så kommer du ingenstans på att ha fake följare!

Jag har länge tänkt att radera min insta och sedan göra om den då jag har många inaktiva följare, men sen har jag så mycket viktiga följare att det inte skulle bli så bra.

Kände att jag behövde få ut mig detta. Folk e för besatta i likes! Jag kan också påverkas av det, men försöker hela tiden gå min väg och vara mig själv.

Så människor där ute, ni är fina som ni är, ni är bra som ni är. Va inte så besatt av alla likes ni får eller inte får! Finns dom som gillar er på riktigt!

You Might Also Like