Dagbok

Kan man om man vill?

14 september, 2016
IMG 0165

Det finns så mycket jag vill göra, men jag vet inte riktigt om jag kan…! Jag brottas dagligen med mina inre demoner som försöker trycka ner mig! Men jävlar vad jag kämpar. Kanske är det därför jag ser så trött och sliten ut om dagarna.

Men det är okey, jag har lärt mig att acceptera att det är så här. Det är så här det ser ut i mitt liv och det e ok! Vi kör på!

I min hjärna går 70 olika idéer, men jag gör ½. Påbörjar men avslutar inte!

Jag vill ha någon som piskar mig, någon som sätter igång mig. Men att ha känslan oduglig och försöka göra saker är sjukt jobbigt. Ibland tänker jag att folk inte alls tycker jag är bra. Det kanske är responsen jag får ibland, eller hur jag känner mig i vissa lägen. Typ när det inte går så bra.

Just nu vill och MÅSTE jag göra massa videos, men så kommer dessa tankar om hur ska jag göra det, ingen kommer kolla på dom och varför ska folk kolla.

Jag bråkar med mig själv varje dag. Vilket jag tror många människor gör!

Oavsett hur många listor jag skriver så gör jag inget av de eftersom jag inte känner att det duger. Jag ser hur det bara går uppåt för andra medans jag gång på gång stöter emot en vägg och kommer ingenstans. Jag vet inte hur jag ska ta mig vidare.

Imorrn ska jag försöka vara produktiv och jobba lite hårdare. Ska upp kl 10:00 och göra ett skolarbete och sedan ska jag försöka spela in lite videos. Återstår om jag gör det!

Men nu ska jag ta och sova.

Men innerst inne så vet jag att man kan om man vill!

You Might Also Like

  • Mehazael 14 september, 2016 at 06:36

    Alltså JA allt du skriver. Så mycket idéer som aldrig blir av för att man är rädd för att få taskig kritik eller för att det känns övermäktigt. Men jag tror att det ofta känns som om man inte kommer nån vart för att man jämför sig för mycket med andra istället för sig själv, och för att man liksom slår ihop alla andras framgångar i jämförelsen. Vilket ju blir skitorättvist mot en själv.