Dagbok

Måndag?

10 augusti, 2015
11324399 402613369944080 716328389 n

Det tog mig helt seriöst 4 timmar och skriva ihop en text till Kingsize. jag var tvungen att dubbelkolla och undersöka allt jag skrev. Jag vet hur griniga människor kan bli om man gör ett litet fel. Så de lär va 1000 fel. haha. Sen kan jag inte skriva så som jag gör här i bloggen. Men det blir nog bra. Blev dock väldigt lång text och massor av bilder.

Juste, jag ska ha en Tv-spels tävling i bloggen snart. Väntar bara på att få hem spelen så jag kan tävla ut på instagram o bloggen. Ska bli riktigt nice.

Sen fick jag även veta att jag ska på ett nytt Tv-spels event nästa vecka. Har inte fått veta riktigt vad jag ska göra, men hur som helst kommer det bli riktigt kul. För allt jag vet är att det är relaterad till COD.

Idag blir det min enda lediga dag. Ska sova hos min moder idag och umgås med min systerson. Saknat honom som F A N! Så nu ska jag passa på och spela Destiny.

Har sjukt mycket o göra denna vecka, vill inte ens tänka på allt roligt jag ska göra. Vill ju inte att dagarna ska gå snabbt. hehe

 

You Might Also Like