Dagbok

Morgonblogga

7 maj, 2014

Igår måste jag ha gjort något, för idag har jag inte vaknat av huvudvärk! Jag tog en varm dusch och sen fick jag goda nyheter och jag sov riktigt bra! Känner mig dock lite yr! Its all good!

Kollade upp hotell+flyg igår kväll till London. Jag kommer nog boka ett hotell precis vid Wembley stadium. Jag funderar även på att ta ett litet ”lyxigare” hotell bara för att unna mig själv de 2 dagarna jag är där. Kommer kosta mig runt 4000kr, men jag tror att det är värt det. Kan sitta och jobba på hotellet, träna eller bara slappa vid poolen när jag är där. Kommer inte shoppa eller slösa massa pengar så därför tänker jag spendera lite mer på hotellet just för att skämma bort mig själv med lite lyxigare!

Det förtjänar jag!

Jag kommer troligen åka själv. Har sagt till alla som vill åka att de får köpa sin konsertbiljett på fredag och om de köper biljetter kan de i slutet av månaden boka resan ihop. Jag har lärt mig min läxa, man hör ofta ”aa jag följer lätt med” sen gör de aldrig! Så, jag åker på alla mina resor i sommar helt själv och den som vill med och se Eminem är välkommen att följa med, men kör din biljett på fredag och resan köper vi när lönen kommer in!

Ska strax till jobbet, blir en lång dag och kväll. Fotar södraSidan’s fest ikväll! Men tur nog så har jag Fernando som ska hänga med mig idag. Eftersom jag har svårt och vara på hiphop events drar jag alltid med mig någon som är så neutral som det bara går!

DSC_8473

Länge sen jag hade på mig den gråa toppen! Så idag kör jag på en liknande outfit! Tror jag dock skippar shortsen som jag har på mig på bilden.

Ha en bra dag

You Might Also Like