Dagbok, Personligt

Godmorgon slaughterhouse asylum feat. eminem

10 september, 2012

Godmorgon !

 

Känner mig lite seg i kroppen, men jag måste sluta snooza eller vad det nu heter! Jag tänkte dra och gymma innan jobbet, men det orkade jag inte alls. Får göra det efter jobbet idag! Kommer ändå inte kunna hälsa på pappa eftersom jag har stängning.

Igår släppte jag Underhundar  & Chloe’s video ! Jag tycker verkligen dom är jätte duktiga och det är alltid kul och få släppa något med mina gamla ungdomar som nu mera är för gamla för att kalla dom ungdomar haha.

Jag har trots allt jobbat med dom i över ett år. Det var i början av 2011 som jag lärde känna dom och sen under sommaren började vi jobba stenhårt. Är riktigt stolt över dom.

Kom ihåg att ni fortfarande kan tävla om MGK biljetter. det gör ni genom att klicka här! 

Eftersom duvetinte.se inte är en nyhetssida har jag blivit lite hårdare i det jag lägger upp och VILKA jag faktis puschar! Jag gillar och testa. Jag får en låt, jag slänger upp den (om den gillas) jag skickar tillbax med länk till inlägget och om personen faktis lägger upp min länk någonstans (eller får många gilla) så vet jag att den personen ger något tillbax. Men ser jag att ingen gör något då lägger jag inte upp mer om inte det är en låt jag faktis gillar. Kommer endast lägga upp låtar som jag faktis tycker är riktigt bra!

Men jag tänker så här, varför hjälpa människor som är otacksamma? Inte ens ett tack. Bara vill ha och ha, sen när de behöver hjälp igen kommer de springande tillbax.

Jag är Naiv, jag vill tro de bästa om alla och vill hjälpa alla! Men ibland måste man se de dåliga också!

Bara för att alla andra är falska och snackar skit betyder det inte att jag ska göra det. Utan jag är ärlig vilket jag tycker är viktigare och om folk har problem med de så kan de sluta prata med mig.

Men ni som faktis ställer upp, RT:ar på twitter, sprider på facebook och delar med sig av det jag gör är guld! Jag har stor koll på vad folk gör fast att jag säger att jag inte har koll haha. Men ni som delar med er är er jag ska tacka när jag vinner ett pris HAHA! Jag Älskar verkligen er alla och jag uppskattar allt ni gör. Jag uppskattar varje person som klickar in på min blogg och läser. Ni som kommenterar och skriver till mig på facebook, Instagram, twitte och mail gör mina dagar till en perfekt dag!

Tack för all kärlek.

 

Nu ska vi gå över till något annat! Här har ni en ÖVERFET låt med Slaughterhouse och Eminem. Tänk er att jag sett båda dessa live men jag har bara träffat alla de från Slaughterhouse. En dag, en dag kommer jag att träffa eminem hahah.
 

Nu ska vi gå över till något annat! Här har ni en ÖVERFET låt med Slaughterhouse och Eminem. Tänk er att jag sett båda dessa live men jag har bara träffat alla de från Slaughterhouse. En dag, en dag kommer jag att träffa eminem hahah.

You Might Also Like