Dagbok

TORSDAG

27 mars, 2014

God morgon bloggen!

Jag är såååååååååååååå seg! Denna vecka har jag gått o lagt mig mellan 22-23:00 men jag är fortfarande såå jävla seg på morgonen och orkar knappt gå upp. Min stress har verkligen lagt sig på nätterna. Kanske måste meditera innan jag sover. Har ni några bra tips? haha

Idag ska jag filma en musikvideo för Houman. woop woop. Imorrn blir det middag och sen drar jag till Vardagsrummet och fotar. Känns som om April börjar bli fullbokad med fotningar.

Igår under mötet så prata vi om gamla minnen och jag kom och tänka på allt kul jag bidragit till gamla fritidsgården i kista.  Vi prata om alla artister jag fått uppträda under helgerna och att jag fick New Boyz och komma till fritidsgården. Tack vare att någon mailade. Jag tog tag i det rätt så snabbt, hade feber och mådde så jävla dåligt. Men jag styrde upp hela grejen. New Boyz kom till fritidsgården. De svara på massa frågor, pratade med sina fan och tog bilder. På kvällen hade dom en spelning som jag även gick på. Gjorde en intervju och rappade för dom haha. Kul grej. men jag mådde så jävla dåligt.

New Boyz

Denna artikel sitter på väggen här hemma. Jag är stolt och nöjd över att få ha gjort detta för ungdomarna i kista!  Håller verkligen hårt i dessa minnen som jag är jävligt stolt över.

You Might Also Like