Dagbok, Personligt

Tur? Nää, inte ens i närheten!

17 oktober, 2012

Godmorgon alla fina där ute!

Trots att jag blev lite små irriterad när jag vaknade och loggade in på FB tänker jag inte bli på dåligt humör! Tycker det är synd om människor som trycker ner andra eller säger något dumt när de är positiva! Vare sig det är jag som skriver något eller någon annan.

Varför gör man så här? brist på självrespekt?

Jag blir lite trött på att vissa gör så här. Bara skriver massa elaka saker. Ibland tycker jag inte ens att det är ok om man skämtar! Om jag ser någon skriva något positivt så skulle jag bara gilla det eller stötta det. Inte ens om det är min bästa vän skulle jag skriva något dumt!

 

Det är trotts allt väldigt skönt att veta att man bara kan blocka personen utan att ens bry sig! Men man ska aldrig glömma dom som stöttar!

Igår la jag upp bilderna som jag tog på grönan när några av dom bästa inom svensk hiphop uppträde. Jag blir alltid glad när någon säger att jag är duktig eller tackar mig. ALLTD! Men de finns vissa människor som får mig att hoppa av lycka. Speciellt de man hade som idoler när jag gick i högstadiet!

303668412257486401 7766872

 

Ni kanske inte tycker detta är en stor sak, men för mig är det jätte stort! Jag blir otroligt tacksam och väldigt glad när jag får ett meddelande från Salazar bröderna!  Jag kommer, oavsett hur stor bloggen blir tänka som jag alltid gjort!

Jag menar, jag tycker självklart att jag är jätte duktig på att fota. jag tror på mig själv till 100, men när andra tror på en bygger självklart min säkerhet en aning och jag vill göra det mer.

Jag hatar verkligen när någon säger till mig att jag har haft tur med bloggen och allt vad jag gör och jag har verkligen inte haft tur. Jag har kämpat hårt och när mina 11 åringar säger till mig att jag har haft tur så kan jag inte förklara vad jag har fått gå igenom eftersom jag inte vet hur jag ska berätta alla motgångar jag gått igenom för att orka vara här där jag är idag! Hade det inte vart för min familj så hade jag inte levt idag!

Jag har verkligen jobbat hårt för detta! Legat på sjukhus till och från och även där bloggat. Opererade njurarna och samma dag bloggade jag, kunde knappt gå, gick till ett event och fotade! Åkt runt hela sverige typ. Massa saker! Men 90% av alt har vart kul! Och jag gör allt detta utan att tjäna något! Vem gör det lixom!

Vem FAN skulle gå upp kl 06:30 VARJE DAG för att skriva ett par inlägg och sen kl 07:50 ta bussen för att dra till jobbet?

Vem kommer hem kl 18:00 sätter sig vid datan fram till 23:00 och bloggar. Vem gör detta mån-fredag? och jobbar heltid? Helt ensam? Går på massa event till sent på natten. Ibland vardagar och får då sova 4-5 timmar?

 

Jag älskar detta och därför gör jag det. Det är inte lätt och det är INTE tur. Det är KUL och tufft!

Jag vill inte ha tur, jag vill känna av att jag jobbat hårt för att då vet jag att jag förtjänat slutresultatet!

 

Ha en super bra dag. Ska till jobbet !

You Might Also Like