Dagbok

Sista veckan!

16 december, 2013

Nu är det bara 5 arbetsdagar kvar och sen går jag på Semester! Ska bli så jävla skönt och få bestämma mina egna tider!

Dessa  2½ vecka kommer gå ut på att fota och jobba med bloggen så mycket det bara går! Har lite idéer som jag vill styra upp. Kommer även spela in avsnitt till podcasten!  Tänkte uppdatera bloggens design också, men inte så mycket! Knappt att ni ser förändringen typ!  Ser fram emot veckan eftersom varje dag är närmare min semester!

Men nu ska jag springa ner till läkaren för att prata om hur framtiden ska se ut m ed mina 78 olika diagnoser. Vi ska planera och lägga upp någon typ av behandling! Och imorrn ska jag iväg till läkaren igen för att kolla hjärtat.

SONY DSC
Nu har jag även sålt 2 av mina objektiv + en blixt. Känns jätte hemskt o sälja det som hjälpt mig o få as bra bilder. men det känns bra och få lämna över det vidare till någon annan. Ska skicka iväg dom idag! Lika bra ändå, sliper dom stå här och damma!  Ska försöka göra  mig av med så mycket onödigt som det bara går!

Jag har planerat en super bra plan till 2014! Jag sätter igång 1 Jan och avslutar aldrig! Jag är en sån som tröttnar och inte orkar, men nu jävlar är jag så bestämd att detta måste gå. Jag vill starta de nya året med alla mina nya planer! Tänker inte låta mina diagnoser stoppa mig!

 

ALLT GÅR OM MAN VILL!

 

You Might Also Like