Dagbok

Please get the fuck out my face

26 oktober, 2014

Jag har insett att det är något allvarligt fel med mig. På både ett bra och dåligt sätt. Men det värsta är att min egen mamma säger att jag har fått tillbaka mitt gamla beteende. Något som jag aldrig vill gå tillbaka till. vill aldrig må så igen! Så….! NEJ!

Ikväll ska jag sova hos en tjejkompis för att jag inte klarar av o vara själv, sen bor hon nära jobbet, så de blir inte jobbigt om jag somnar senare. Men den här helgen har varit helt jävla kaos, de har det varit de senaste 2 veckor. Men nu sätter jag ner foten, jag pallar inte mer! Jag försökte stå ut och inte fly från rädslan. Men nu känner jag att jag behöver göra något åt detta!  De går inte längre! Jag behöver ta tag i mig själv! När mina vänner reagerade som de gjorde och såg mig som jag var igår, de e kaos! Jag e kaos! men de e helt okey. Det var så nice och hänga med Fernando igår, han är verkligen en person som kan peppa mig och få mig på bästa humöret ever.

Vi har en plan till nästa år och jag lär fullfölja den. Jag måste och han inspirerar mig som fan. Pratade precis med honom, blev super peppad. och jag är så tacksam över att ha så jävla fina vänner.  Ska förhoppningsvis träffa en annan kompis ikväll innan jag drar till bagis och hänger med Bella!

Men nu ska jag försöka göra något nyttigt!

Ps. ÄLSKAR denna låt!

 

You Might Also Like