Dagbok

MÅNDAG

3 november, 2014

God morgon bloggen

Sov as dåligt inatt igen! Jag har bestämt mig att skriva ner alla mina drömmar så fort jag vaknar upp. För det känns som om mina drömmar försöker bearbeta saker som jag inte orkar ta i mitt vakna tillstånd haha.

Ska strax iväg till jobbet på skolan, sen ska jag till Victoria på ett möte. Får se hur det blir nu på lördag, om jag spelar eller inte.

Har många spelningar på G och det är verkligen jätte kul. Jag har hittat det jag verkligen älskar, som inte kräver mycket tid från mig. Jag har inga problem och sitta hemma o träna. Men att fota är tyvärr inte lika kul, jag har tröttnat och jag tycker inte det är alls lika kul som förr. Tror det har med all skit jag fått stå ut med. Därför har jag mitt standard pris som många inte betalar, mest företag och skivbolag.

Men att Dj, det är som att gå på en spelning och fota, jag älskar båda sakerna. Man känner sig fri, de finns inga problem i världen och jag tänker knappt på något. Kommer inte heller begränsa mig, ska testa på house tänkte jag. Finns en del house musik jag gillar och skulle lätt kunna tänka mig o köra det också.  Men vi får se, jag kommer inte börja spela ett helt sätt ute om jag inte känner mig 100% bekväm med det.

 

Kolla på denna brud, så där tänkte jag. Så vill jag lära mig. Det hon har gjort är att träna som fan. Och jag kan spela hiphop musik utan hörlurar, så långt har jag kommit. Och trap musiken kan jag även spela utan hörlurar. Men så här jävla bra vill jag bli!

Men ny vecka och nya äventyr. Ha en super fin dag!

 

You Might Also Like