Dagbok

Kommade vecka

2 november, 2014
10559878 10152718776420865 5649897766824876056 n

Har fått massor av saker gjort idag. Planerat kommande vecka och gigs, svarat på mail och fixat massa annat som jag behövde få ihop. Bokat in ett par möten också.

Ska nog gå och sova snart. Är rätt peppad inför kommande vecka. Förhoppningsvis ska jag på ett möte imorrn, men inte fått något svar en. Lite sega människor haha. På tisdag ska jag iväg på ett möte om något filmprojekt som en vän till mig vill involvera mig i. Han ville att jag ska filma något. Just nu vet jag inte så mycket.
Förhoppningsvis kommer Finess  till mig på onsdag så att jag kan ta nya pressbilder på honom. Torsdag ska jag spela någonstans i STHLM. Har inte mer info om det. Linda Pira smsade mig här om dagen och frågade om jag ville spela på en grej som Adidas ska ha. Jävligt kul. Fredag spelar jag i Jakan och lördag ska jag gadda mig under dagen och förhoppningsvis köra på Victoria igen.

Det var lite snabbt om hur min vecka kommer att se ut. Det är verkligen skönt att få börja jobba igen ordentligt efter de kaotiska veckorna jag var med om. haha. Älskar att jag får göra saker som e as roligt varje dag. Så ska det vara med allt i livet!

 

You Might Also Like