Dagbok

Jobb, Möte + Foto

27 augusti, 2014

Bara onsdag! Ååhärreeee….! Jävlar! Ni anar inte hur mycket jobb det ligger framför mig! Helt sjukt. På fredag är det nog värst, då ska jag jobba från 09:20 tills kl 02:00 på natten. Jag kommer gå från jobbet till Lydmar o från lydmar ska jag till ett annat ställe o göra en grej.

 

Idag ska jag jobba på skolan sen ska jag till Kingsize och ha ett möte och där efter ska jag iväg på en spelning och fota. Ska bli super skoj. Bättre det en att gå hem o sitta framför datorn. Hänger ju inte med någon på vardagar, så detta blir rätt nice.

Jag har sjukt många idéer och ska ta upp allt hos Kingsize, får se vad de tycker om alla mina 47307 idéer.

925593_625991540851643_666171933_n

Det är egentligen sjukt hur mycket en spådam kan säga saker som verkligen händer. Jag vet att det är många som INTE tror på sånt, men jag gör det. Det finns en person som visat säg kunna detta. Och jag tror inte att det är en slump. Förra året träffade jag upp henne under min podcast jag hade (länk) och hon hade fått veta vilket år,datum, månad och tidpunkt jag var född. Av det så sa hon saker som skulle hända detta år och det är helt sjukt att det har hänt. Sen att det är lite diffus och förvirrande kan jag förstå. Så här hade hon sagt om 2014.

2014 1 Januari skulle det ske snabba förändringar, under den tiden skulle jag få högre kunskap och kommunikation med andra och det var då jag började jobba för Kingsize. Ametist sa på nyår att hon ville att jag skulle fota dubbelexpo bilder.

25 Maj skulle jag hitta ny kärlek och vad jag trodde var att jag skulle träffa en snubbe haha, men det visa sig att det var Dj’a som var den nya kärleken för det var under Maj månad jag började Dja.  Och under den tiden skulle även mitt liv börja vända å jag skulle behöva gå igenom massa saker vilket jag gjorde. Alla sjukhusbesök…..!

Jag skulle även få resa mycket detta år och jag har redan vart lite runt Sverige, USA, London 2 ggr, Tallin och har andra inbokade saker.

Även skulle det hända något kul i Aug, jag skulle få mitt shiit synligt globalt. Så, med det vill jag säga att Mobb Deep & Gambino hände i aug. En hemsida i Norge la upp mina bilder från Gambino, skivbolagen använder sig av bilderna och Mobb Deep ska använda dom.

Tycker det är sjukt intressant!

 

You Might Also Like