DJ

Är jag en DJ?

26 oktober, 2014
10723814 367043700130684 1821822622 n

om ni vill boka mig som dj kan ni maila mig på melika@duvetinte.se

Måste säga att Ametist skrev detta på sin Facebook:

Jag är så jävla impad av Melika Duvetinte Zakariae Bruden gick på ca 6 mån från att aldrig ha djat till att spela på serato-vinyl (hon äger inte ens den själv, dyrt) och lägga sömlösa mixar. Hon visste att DJandet är ett hantverk.

Och sedan skrev hon:

Melika Duvetinte Zakariae Jag är impad på riktigt. Inte många som bryr sig om att DJa snyggt som du. Speciellt inte när bokare faktiskt aldrig frågar hur bra man är på att mixa. Jag utgår från att det var du själv som satte ribban där. Kudos!

När människor man ser upp till säger att de e impad på det man gör, ja då blir man super glad! För om det är någon som är min förebild & inspiration så är det Ametist, det har hon vart sen jag startade bloggen. Men detta måste vart det finaste jag hört på länge och jag uppskattar det som fan.

Skönt o höra att man gör något bra. Hon hörde mig spela lite spontant på Finess lyssningsfest för någon månad sen. Då spelade jag med program och en spelare som jag inte alls var bekväm med, inget var som jag brukar spela. Men jag fixade det, jag körde på och levde mig in i musiken.

För mig är det A OCH O att det låter bra när man mixar. Anledningen varför jag ville bli DJ var just för att jag är så trött på andra Dj’s och att det bokas folk som spelar väldigt dåligt.

Jag anser mig inte vara bäst, men jag skulle aldrig börja spela ute om jag inte visste vad jag syssla med. Jag började spela på Vardagsrummet när det inte var folk och jag tränade dagligen, spelade in mig själv, filmade mig själv för att lära mig. Jag lyssnade på hur andra spelade och jag kollade mycket vad folk gick i gång på och inte. Därför spelar jag det som får folk och dansa rumpan av sig.

Men nu börjar mitt DJande komma i gång på riktigt. Jag lägger inte min kamera på hyllan, men jag väljer noga vad jag vill fota och inte. Utan fokuset blir på musiken. Just för att jag älskar musik.

Men jag vill inte bli bokad pga mitt namn, jag vill bli bokad för att jag är bra. Jag vill inte vara en bloggare som börjat DJa!

You Might Also Like