Dagbok

På uppdrag

25 augusti, 2015

Nu börjar mitt grävande kring Svensk hiphop. För ett par månader sen fick jag uppdrag att hitta nästa superstar och jag la det på is för att jag hade för mycket att göra. Men nu pratade jag med skivbolaget igen och uppdraget är på G nu.

Skivbolaget va nära på att signa en kille förut som jag presentera för dom. Mins inte varför de aldrig signade honom, men det visade sig att jag hade rätt. Denna artist is the shit just nu och har kommit riktigt långt. Jag har ett bra öra och kanske därför de bett mig att göra detta. Det är en liten dröm för mig att jobba med ett skivbolag. Och nu har jag fått en tå in i det och ska hitta nästa superstar. Jag är väldigt kräsen men jag vet att det går och hitta. Det är bara att börja om från början.

Jag startade bloggen för att hjälpa okända artister, blogga om dom och sprida ordet. Vilket jag kommer igen. Jag ska vara exakt som förut, vara ärlig och säga vad jag tycker och tänker. Det var kul.

 

Det var även kul och åka iväg o filma olika artister, kanske inte något jag kommer satsa på, men jag vill verkligen återgå till det jag gjorde förr. Jag har mer tid till det. Eftersom jag kommer sitta framför datorn hela dagarna så blir allt lättare.

Så fort jag är klar med mina läxor sitter jag med bloggen.  Nu ska jag ta en paus, äta och spela lite tvspel. Imorrn ska jag upp kl 07:30 för att dra iväg på ett möte, sedan blir det gymmet, behandling och häng med Mariella. Kanske en runda på stan också. Man vet aldrig med oss.

You Might Also Like