Dagbok

De här med spelandet

26 augusti, 2015

God morgon världen!

Fan vad jag är peppad inför dagen. Ska strax ta tåget till stan för att as spännande möte. Jag har sett fram emot detta väldigt länge.

Blev en sen natt igen, jag måste börja få till de här med sömn. Satt och spelade Destiny till kl 02:00.

Jag måste ta upp de här med Tv-spel och att spela i timmar ensam.

Jag är uppväxt med Tv-spel och har spelat i stort sätt hela mitt liv. Förr i tiden brukade man dra hem polare och spela, nu behövs det inte lika mycket. Det som kanske var oroväckande förut var nog att barn kanske blev spelberoende och låste in sig, ville vara ensam. Jag säger inte att det inte är så idag, utan idag är det en helt annan värld där ute.

Tack vare Destiny spelet har jag lärt känna ett gäng killar som jag nog aldrig annars hade träffat. Det bästa playstation har gjort är att ha ”party” och det gör att man kan prata med människor runt om i världen. Jag har lärt känna så mycket människor tack vare detta. Människor som faktiskt delar spelintresse. Jag är gärna hemma en fredag kväll och spelar tv-spel en att gå ut o partaja. Jag har mina spelvänner som jag gärna umgås med och spelar tv-spel. På något sätt blir det socialt, man är social, pratar och lär känna folk på ett helt annat sätt.

Inatt spelade jag med mina två vänner och 3 as roliga killar från USA. Det är verkligen kul, man addar dom så att man kan spela igen.  Sen är det upp till var och en hur man har hand om dessa kontakter.

Som jag skrev innan har jag ett gäng grabbar som jag spelar tv-spel med och det har jag gjort i ett par månader, de bor runt om i Sverige. Riktigt sköna killar. Vi har även en lite facebook chatt där vi delar med oss av olika saker. Och det bästa av det hela är att vi umgås även på riktigt. Dom har varit på mina spelningar, födelsedagsfest och nu i helgen var vi ute hela gänget.

Men nu måste jag springa iväg….. Ha en super nice dag

11375324_173059059692532_1052708799_n

You Might Also Like