Dagbok

ONSDAG

26 mars, 2014

God morgon!

Alltid lika kul och få lön, men det är inte lika kul och betala massa räkningar. Vem gillar det lixom!  Ska strax iväg till jobbet, känner mig utvilad. Gick o la mig typ kl 22:00 o vakna 07:30. Inte varje dag jag får den lyxen.

Ikväll blir det möte på KFUM gården, vi ska planera klart valborg. Ser fram emot det. Imorrn ska jag filma en musikvideo. Det ser jag mest fram emot. Jag ska få filma massa roliga saker till Houman S.

På fredag ska jag fota på Vardagsrummet. På lördag ska jag test Dja och på söndag ska jag på bio!  Har även en photoshoot med en kille som inte är från sthlm.

9a906c1ab34211e3b69812d07c665925_8

Ska försöka få upp min studio ordentligt till helgen, måste ha den stående nu så att jag kan ta massa balla bilder varje dag, på mig själv hahah.

Tack för alla kommentarer jag får, det är alltid lika kul o läsa och jag brukar oftast svara på de i samma inlägg, om det inte är något som jag tycker borde läggas upp.

Ps. ang kryssningen, jag jobbar på Torsdagen och kommer inte kunna åka alls :( Jätte tråkigt.  Hade lätt åkt om jag kunde.

You Might Also Like