Dagbok

Nu så

6 augusti, 2014

Jag tror att jag äntligen vet vad jag vill göra med mitt liv! Jag tror även att jag hittat det jag drömmer om att få göra.

Jag har haft en snart 8 veckor lång semester från i stort sätt allt. Och det har varit super skönt. Men jag ser fram emot och få börja jobba. Från och med fredag kommer jag börja jobba med foto, musik och annat kul. Nästa vecka börjar jag jobba på vanliga jobbet.

Jag har även satt ett stort mål, ett mål jag ska lyckas med och jag är otroligt rädd och peppad inför detta.

Nästa år blir jag 30 år och jag känner verkligen att jag behöver ”börja om på nytt” sen hur ni tolkare det är en annan femma. Jag kommer inte berätta till någon förutom min famil och kanske någon enstaka vän om vad jag planerar. Inte här i bloggen, jobbet eller någon annanstans.

Imorrn ska jag på mitt första möte inför detta. Ska bli dunder kul! Inget är omöjligt och jag behöver verkligen göra detta. Något jag tänkt på ett bra tag!  Har ändå inget o förlora, har inte heller något o förlora. Är ikke gift eller har barn, inte ens en pojkvän! Så nu kör vi!

DSC_7332

Med andra ord, jag är tillbaka, starkare en någonsin, inspirerad och peppad inför vad framtiden har att erbjuda. Nya projekt som ska startas och gamla som ska avslutas!

Semestern är typ över! En ny design kommer upp inom kort, även en ny hemsida!

You Might Also Like