Dagbok

God Morgon

14 augusti, 2014
10508082 267598686758692 255004761 n

Godmorgon bloggen!

Äntligen får jag gå upp tidigt o skapa mina rutiner. Ska strax till jobbet. Har två dagar med planering innan barnen kommer tillbaka till skolan. Ser fram emot och få träffa mina sötnosar igen. Har saknat dom och mina fina kollegor. Jag har verkligen hamnat rätt. Har en sån fin chef som låter mig få kämpa med mina drömmar. Ingen elak eller bitter chef.

Igår fick jag ett super kul erbjudande och jag ska åka till London i 2 dagar för att göra ett fotojobb. Jag åker nu på tisdag och kommer hem på onsdag. Ringde min chef som tyckte absolut att jag skulle åka. Fick ledigt trots att det var en viktig dag att vara på jobbet.

Vad jag ska göra i london får ni så småningom veta. Vi tar en dag i taget.  Senare idag ska jag på möte med en tjej, jag ska nämligen Dj’a på ett Eritreansk bröllop om 2 veckor. Lite annorlunda men det ska bli sjukt kul. Vi ska gå igenom all musik inför dagen så att jag har något o bita i. Spännande.

Imorrn ska jag till YARD och fota på dagen/kvällen och sen ska jag hänga med kungen. På lördag ska jag Dj’a på en 15 års fest. Äntligen börja allt jobb.

 

You Might Also Like