Dagbok, DJ

No game life

19 mars, 2016

Alltså…! Jag räknar dagarna jag har kvar här, minuterna jag kan njuta och sekunderna som bara går. Det jag saknar där hemma är mitt data/tv-spelande. Självklart saknar jag mina närmaste. Men jag trivs bra här, väldigt bra här. Bättre en vad jag trodde att jag skulle göra. Jag trodde förra gången va bara tillfället kul. Men jag har lika roligt denna gång. Det är otroligt kul o få umgås med syrran och min systerson. Jag får även massor av sömn och otroligt god mat.

Jag e så nöjd med beslutet av att åka. Denna gång kommer jag inte åka lika snabbt. Åker jag så blir det i september, om jag inte får en bokning och kommer i ett par dagar. Men under våran sommar så är det dåligt väder här i Indien, bara massa regn och det vill vi inte ha. Blir någon gång i September och det blir minst en månad.

Träffade en av ägarna igår på baren jag spelade på, vilken jävla grym brud. BOSS på hög nivå! Innan hon ens hörde mig spela va hon otroligt glad över att jag va där eftersom ryktet hade spridit sig om att jag är en bra DJ! När hon väl hörde mig spela gav hon mig sitt visitkort och sa ”du och jag måste prata” Hon drev tydligen andra klubbar i andra länder osv. Jävla grym kvinna. Bra spelning igår. bra jävla kväll!! Sjukt nöjd! SÅ NÖJD!

Imorrn ska jag och en kompis på en as stor fest under dagen, pool party. Fick en fråga av arrangören om jag ville spela på deras efterfest. Fick även en bokning nästa vecka som jag va tvungen o tacka nej till, hinner inte. :(

Men ryktet har spridit sig och jag får förfrågningar om spelningar. Det bästa är att de som jag nu hängt med är modeller o skådisar, sånna människor man vill ha på sina klubbar här i Indien. Oavsett om jag inte spelat o gått ut så har dessa människor kommit fram till mig under de kvällar vi har varit ute och gett mig massor av kärlek. De minns mig och mina tatueringar.

Men dessa människor har lagt upp bilder och delat på sina socialamedier där de har 1000 tals följare, vilka ligger på hundra tusentals följare.

Allt som krävdes var en syster och hennes bästa vän för att kunna spela. Syrran fixade allt då hon känner de flesta inom branschen. Mycket av det jag fick uppleva här saknar jag där hemma.så jävla bäst syster jag har.

Aja, nu ska jag vila. Imorrn blir det en låååång dag och kväll.
10154227_10153797227095865_8663581345831864708_n

You Might Also Like