Dagbok

Jaha du e Dj? Inte så krävande jobb

15 april, 2016
13007238 10153876629155865 2698523002441573470 n

Kan inte förstå att det är en månad sen jag bloggade! Men så är det, jag har lagt bloggen vid sidan samtidigt som jag gjort mycket funderingar kring allt. Och jag är på god väg dit jag ska och det känns bra. Väldigt bra.

Blir bara sjukt trött på folk som hela tiden tror att mitt liv är suuuuper lätt.. De ser allt som är på utsidan och inte på insidan. Speciellt nya människor. ”vadå jobbar hårt? du är ju ute o festar hela tiden” Det är den bilden många har på dessa DJs. Ja vi super skallen varje dag bakom skivspelaren och trycker på play via Spotify! Det är vad alla tror.

Sen finns det dom som inte heller förstår att JAG faktiskt jobbat hårt under dessa 2 år som DJ! Jag började Dja, jag tränade DAGLIGEN och sedan tog jag ett par gratis spelningar för att samla på mig lite meriter o kunskap, sedan va det bara att tuta o köra.

Det var ingen av mina bekanta som ville boka mig, de ville inte betala för att de inte trodde att jag kunde Dja och jag försökte visa med lite videos vilket funkade bra. Sedan hade jag Vardagsrummet som en plats för att börja Dja. Men jag va tvungen o få de o boka mig en timma utan att betala mig. Jag ville visa dom att jag kan! Jag tror vändningen blev när Ametist och Dj black moose hörde mig spela och gick ut offentligt med att jag var TUNG, sedan när Miguel även skrev om hur bra jag var. Jag är tacksam över det. Men det tog ett tag och jag jobbade hårt. Jag jobbar fortfarande hårt, de e de här jag lever på idag.

Men vad jag en gör i livet kommer jag alltid vara ensam, kommer aldrig ha en crew som alla andra. Det är OK. Jag vet inte varför det är så, om det är jag som ger konstiga signaler eller om det bara är så. Men jag kommer alltid vara ensam mot toppen. Iförsej, jag har Adrijana nu. Men annars så är det jag själv. Det är inte så att andra Djs säger till mig ”kom o spela med mig här” utan jag gjorde sånt med andra ihop om att faktisk hitta roliga människor o spela med. Men när man inser vad man gör för folk o vad man får tillbaka, då e de inte värt det..

Men det finns en person som backat mig i exakt allt jag gjort och rekommenderat mig till allt o alla, det är Ametist! En fantastisk kvinna.

Men nu till något as fett. Pusha T kommer till Sverige, Kingsize har förfesten och jag är Djs! Måste säga att Dj black moose är min inspiration till vad för spelningar jag ska ta och vad jag ska göra. Ba kärlek.

 

You Might Also Like