Dagbok

min dag

9 juni, 2014

Vilket väder det varit idag! UNDERBART! Spenderat halva dagen med mina elever ute och bara tagit det lugnt. Älskar mina små troll, de gör mina dagar meningsfyllda. Lite tråkigt och lämna dom under sommaren *snyft*. Nästa termin börjar de i 6an och jag har nog lite svårt att acceptera att de växer så snabbt och blir så stora. Haft dom i 2 år. Idag var det egentligen sista dagen jag spendera en hel dag med klassen. Buhuu.

Jag har även bestämt mig att gå tillbaka till Iphone ett tag. Ska försöka åka och lämna in min samsung för att se om de kan laga den innan jag åker till USA. Vill gärna använda den så att jag kan fota under vattnet när jag är på semestern. Håller på att uppdatera den och de tar evigheter.

Ska även försöka ladda upp en ny video som jag filmade igår när jag Dj’ade. Denna video är dock spontan och inget jag tränat på utan jag körde låtar som jag kände för att spela.

På lördag har jag blivit bokad för att spela på ett hotell mitt på ljusa dagen uppe på terassen. Återkommer med mer info i veckan. Kommer bli sjukt nice.

Men nu ska jag ta det lite lugnt och slappa lite.

IMG_4770

You Might Also Like