Dagbok

En god morgon

10 juni, 2014

Godmorgon bloggen!

Sovit riktigt bra inatt! Gick och la mig prick 23:00 men somnade inte förrens strax innan 00:00. Jag behövde ligga i sängen och bara spela något spel på mobilen för att varva ner och inte tänka på något. Vaknade kl 06:00 och var rätt så pigg. Men jag steg inte upp förrens 06:40. Så jävla skönt när man har  massor av tid på sig när man vaknar! Men det är inte en dans på rosor när jag vaknar. Ibland kan mobiler flyga eller kuddar. Beror på vilket humör jag är på haha.

Sitter just nu och fixar ihop lite videos som ska laddas upp på nätet. tycker det är så jävla kul att så många kollar in mina Dj videos. Jag har dock inte förstått vad som e så jävla bra med dom? låtarna? eller att ni får kolla på mig i 15-20 min haha. :)

Nä men helt seriöst, jag har fått så fin respons på facebook av folk och det är otroligt kul! Så jag kommer fortsätta med detta så mycket det bara går och kan jag så släpper jag 1-2 ggr i veckan. Jag ska försöka iallfall.

Till o med hyllningen fick bra respons, både Allyawan och Sami gillade. Skoj. Får se vilka jag kör nästa gång. Funderar på Adam Tensta, J-son & Lazee eftersom jag har massor av gamla låtar med dom. Vi får se!

IMG_4610

Kul och gå igenom min gamla Iphone mobil. Hittade massa gamla bilder från USA sommar 2013. Här är en bild från Vegas

You Might Also Like