Dagbok

Lets Do This

27 maj, 2014

Godmorgon!

Ska strax iväg till sjukgymnast för att kolla vad som händer med min nacke, rygg och axlar! Behöver verkligen göra något åt det. Idag ska jag även få massage. Tänkte att jag skulle unna mig med något nice.

Det lönar sig verkligen och jobba så hårt som jag gör känner jag. I sommar har jag 8 veckor semester och jag ska åka iväg på 3 resor.

Under midsommar åker jag och min syster till Tallin med våra vänner. Vi ska på en persisk kryssning. Det ska faktis bli jävligt kul. Jag gillar o åka på kryssningar och speciellt om de händer något roligt. Sist hade vi skit kul och de tror jag att detta kommer bli.  Jag o syrran har en liten tradition sen 6 år tillbaka att vi åker på kryssningar ihop varje sommar.

Men sen drar jag till London o USA! Så hypad! Men jag ska planera en resa under jul o nyår. Har dock inte bestämt mig om vart. Antingen USA, Dubai eller Indien. Eller Thailand om jag får med mig något dit.

På tal om något annat. Har uppdaterad min spellista som bara den, lyssnat på andras mixar, inspirerats av de. Jag är sååååååååååå redo! Lets do this!

Ha en super dag

700a0f3acd3f11e2bfa222000ae904e2_7

You Might Also Like