Dagbok, Foto, Personligt

Min vecka plus en hemlig bild!

29 november, 2012

Godmorgon!

 

Hur mår ni mina fina medmänniskor?  Hahah.

Hade den sjukaste drömmen i natt, jag menar verkligen sjuk. Jag hatar o drömma om människor som dör, tycker det är jätte jobbigt. Men inatt drömde jag om Malcolm B och Dani M. Jag tyckte i min dröm att Malcolm hade blivit en dryg jävel och jag tror att Dani M dog i min dröm. HEMSKT! Tycker ju om dom båda så varför drömde jag dåliga drömmar om just dom två?

Tror mina elever har pratat för mycket om Dani M och Malcolm att jag börjar drömma mardrömmar om dom haha.

Men vad e de här jag läser på facebook att Dani M skulle vara någon typ av rasist? helt sjukt ju! Det är en sak jag inte tycker om med journalister, de vrider och vänder på allt så att det ska låta värre en vad man säger. Det finns vissa som är riktigt dåliga och gör allt för att en person ska se dålig ut! Sen finns det dom om är hur bra som helst och faktis inspirerar!

Förhoppningsvis ska jag gadda mig idag, allt beror på hur min tatuerare mår efter att han själv blev tatuerad på bröstet. Om han ställer in drar han av massa pengar, haha. fast jag vill ju inte att han ska ställa in.

Imorrn ska jag ha möte med två killar om smycken, jävligt snygga smycket. Sen tänkte jag dra och klippa mig och köpa ett par nya skor.

Imorrn på kvällen ska jag till Spotify kontoret. Blev bjuden på en Adam Tensta grej. Kan inte förstå att det gått 5 år sen han släppte sitt album its a tensta thing. Det var i samma veva som jag lärde känna han och J-son. Det var då jag fick inspiration till bloggen!

Men efter det ska jag till V-rummet och fota, som vanligt!

På lördag ska jag hem till en av mina bästa vänner som ska ha en hejdå fest. Ska åka änddaaa till Kungsängen, SKOGEN! haha

Söndag ska jag fortsätta kolla på lägenhet, som vanligt!

Mellan allt detta ska jag försöka fixa lite bilder och planera nästa fotning. Har fått en jätte bra ide.

Här får ni se en bild som jag tog i tisdags! Bilden är redigerat av en kompis till mig i Usa ( @takeitizzy  ) . Skickade lite bilder till honom för att han skulle säga vad han tyckte och han älskade mina bilder. Denna tog han o lekte lite med! So happy!

Men ni får se en bild iallfall, kan inte hålla mig. Är sjukt nöjd över bilderna jag tog!

You Might Also Like