Dagbok

Jag kallar det leva livet, du kallar det Skryta

22 november, 2015
11374427 988666491196858 604655078 n

Ni vet när man kommit till en punkt i livet där allt går på smör och saker verkligen händer på riktigt. Detta har varit året då allt gått som smör och riktigt stora grejer har hänt. Bortsett Usa, stulen mobil, diagnosen osv… Men sånt har bara drivit mig framåt.

Nästa år kanske jag kan börja leva på detta. Det är mitt mål.

100% fokus. 100% jobb.

Samtidigt så lever jag livet medans alla andra kallar det skryta. Jag vill inspirera människor till att nå drömmarna. Det är allt.

Jag blir motiverad av jobbet, det ger mig energi till allt annat jag gör. Och det är otroligt viktigt för mig.

Jag får göra saker jag drömde om som liten att göra. Det är helt sjukt när jag tänker efter. Att sitta med en världsartist och ta bilder på han för en intervju till en tidning är hur stort som helst. Det är helt sjukt.

Men som en av mina chefer sa ”Melika tar för sig” Så de jag gjorde var att även då säga till en från Universal att de kan posta en av mina bilder på deras facebook sida, vilket dom gjorde. Över 100 tusen människor ser det. Lite sick. Stort för mig.

Idag är det söndag, ska bara softa hela dagen och kvällen. Spela lite PS4 och kanske hänga med en killkompis. Vi får se hur det blir. Skulle dra till studion men det blev inställt.

Nu ska jag fortsätta kolla på film och ta det lugnt. Det var en riktigt hård kväll igår. Tror jag gick och la mig runt 6 på morgonen. Kom hem sjukt sent.

You Might Also Like