Dagbok

get the FUCK out my face

30 oktober, 2014

Det är inte ofta jag blir arg, de händer jävligt sällan att jag blir as arg! Det som händer när jag blir arg på en person är att jag säger upp min vänskap med personen på alla sätt och släpper aldrig in personen igen. Släpper jag in personen igen så är det på en ”hej” nivå. Ytlig och inget annat! Men de måste gå riktigt långt för att jag ska göra en sån grej.

Idag var det en sån dag, jag blev så arg och jag blev så irriterad att jag tackade för mig, sa upp allt och gick vidare. Jag blockerade personen och bad personen att radera mig från allt personen hade med mig.

Jag kan bli irriterad lätt, men de går över lika lätt! Men fyfan, vad arg jag var! Snackade med en kompis typ direkt efter så att jag fick ut allt. Och sedan kom brorsan och krille hit för att fixa min nya soffa! Nu e jag inte arg längre. Nu har jag lagt det bakom mig och kan gå vidare. På något sätt har jag hittat tillbaka till lugnet. Förutom en svullen mage, stress mage som det kallas. Min mage kan bli som en ballong när jag blir as stressad och det blir jag under konflikter. Men det känns bra, allt känns bra!

Jag hatar när jag blir arg, för jag är inte alls trevlig, men fick verkligen ut alla känslor.

Därför passar denna låt till denna händelse. Speciellt reffen.

Nu ska jag stänga av stora datorn och nanna kudden. Ska nog kolla lite på TV och varva ner. Kanske fixar lite med musiken inför lördag! Känns för tidigt att sova nu!

You Might Also Like