Dagbok

De här med DJ

11 maj, 2014

Jag har tagit ett stort beslut, jag ska köpa ett Dj bord! Jag ska börja träna hemma och verkligen lära mig konsten att Dj’a. Jag hoppas dock inte att det är en tillfällig grej. Men om jag känner mig själv rätt så vet jag att det är något jag kommer ha nytta av. Jag älskar musik och alltid gjort det! Det blir nog något riktigt bra!

Detta år tillägnar jag mig åt mina barndomsdrömmar. Eftersom jag inte fick leva fullt ut som liten och inte hade möjligheterna till att få testa på vissa saker så tänker jag göra det nu!

Men det roliga är att min MAMMA vill börja Dj’a. Vi hade en lång diskussion om DJ! Men så fort jag köpt mina grejer så ska jag lära henne hur allt fungerar så att hon kan också spela på sina tango fester haha! Vem vet, en dag kanske jag och hon står och Dj’ar ihop. HAHA de skulle se så roligt ut!

Ska förbi en butik på tisdag efter jobbet. Just nu står det mellan en NI TRAKTOR KONTROL S2 MKII, PIONEER DDJ-SR & PIONEER DDJ-SB. Jag får se vad de i butiken säger efter alla mina 74356 frågor!

Men den 23 Maj har jag en spelning på hemmaplan! Ska bli skit kul och få Dja en stund på stället som jag fick min Dj utbildning som 15 åring!

DSC00460

 

You Might Also Like