Dagbok

Öppna dina ögon

21 november, 2013

Hej bloggen!

Börjar få in lite rutiner här och det känns så jävla braaa! Jag går o lägger mig vid 22:00 om nätterna och jag äter frukost på morgonen. NU är det bara dax och få in rutinen på när jag ska gå upp. För jag tar mig inte upp kl 06:00 längre, utan jag går upp vid 07:00. Men det ska vi ändra på. En ska i taget! Och det är vilja det handlar om. Vill man så kan man. Men man kan aldrig förändras på plats, utan det tar sin tid och det får ta den tiden de behövs.

Jag känner mig jätte motiverad till det jag gör just nu inom blogg och foto. Och för att hinna med allt måste jag tillbax till min rutiner. Jag funderar på att dra ut en sväng imorrn, men samtidigt vill jag vara hemma och städa. På lördag är det Stadsbild som gäller men innan det ska jag på fotomässan. Måste vara pigg på lördag!

Igår försökte jag uppmuntra min ungdom som jag är kontaktperson för. När man har dålig självförtroende och självkänsla så måste man jobba med sig själv. Om man inte pallar gå och få hjälp så kan man testa små saker själv. Jag bad min ungdom göra små träningsövningar när hon vaknade eftersom hon vill så gärna träna, sen bad jag henne att ge sig själv komplimanger framför spegeln, alltså att stärka det som hon redan gillar. Vi är bra på att ge negativa kommentarer till oss själva. ”Jag kan inte” ”Jag är dålig” ”jag är ful” osv….. Men varför inte vända på det? Jag är snyg, jag är bra , jag kan och allt går. För att lyckas måste man misslyckas. De e så jag ser på allt. För att jag ska lyckas med något i livet måste jag misslyckas. Jag måste bli starkare och jag måste lära mig från misstagen. Jag älskar mitt liv, en gång i tiden hata jag mitt liv och jag hatade mig själv. Om man inte älskar sig själv kan man inte älska någon annan. Och idag älskar jag allt o alla. Mitt liv är jävligt bra och jag är otroligt tacksam över allt jag har i livet. För om en månad har det gått 1 år sen mitt liv förändrades och jag tog ett stort kliv i vuxen livet. Hade jag inte haft min mamma och syster hade jag inte haft något av det jag har idag. TACKSAM!

Vad är du tacksam över? Kanske ska börja visa det eller säga det för dig själv.

DSC_0312

Börja uppskatta de små sakerna i ditt liv, för imorrn kanske det inte finns kvar! öppna dina ögon och börja se saker på något annat sätt.

You Might Also Like