Dagbok, Hip Hop

Jag tror på Karma, vad tror du på? Slaughterhouse

19 maj, 2012

Jag skiter fullständigt vad folk tycker och tänker om mig. Det fanns en tid då jag brydde mig om vad hela världen tyckte och den tiden gick mitt liv åt fel håll. jag mådde inte alls bra och allt gick dåligt! Nu när jag inte bryr mig går allt åt rätt håll och jag mår bra!

Min största tro är Karma, allt bra jag gör och allt de positiva tankar jag har håller jag på att få tillbax. och det är tack vare att jag bytte omgivning, vänner och bytte banor!

Det är ett få tal artister som får igång mig, får mig att vara tacksam, det är inte all musik som får mig att känna den där känslan!

Jag tror inte ni förstår vilken känsla jag hade igår. Sist jag kände så här var när jag såg Missy E på jazz festivalen 2010. För mig är en konsert en helt vanlig dag då jag går till mitt ”jobb” där jag ska antingen fota eller intervjua akten som uppträder.

Jag tror inte heller ni förstår hur mycket jag älskar detta. Detta har vart en dröm.  Jag är gjort för detta! Detta är vad jag ska göra!

Mins när jag var sjukt liten och sprang på alla konserter, tvinga min syster att gå på BSB konserten två ggr och min familj tog med mig på alla dessa stora konserter på gröna lund och där lämna dom av mig helt själv för att jag ville se massa artister live!

Så tro inte att detta är en enkel mach, jag har kämpat otroligt mycket att få komma dit jag är idag. Att jag träffade Slaughterhouse igår är helt sjukt! Jag vart otroligt glad att jag faktis fick väldigt mycket tårar. För mig var det otroligt stort, att jag stod där och faktis snacka med Joe och Royce som jag lyssnar på sen jag var liten! Royce som gjort massa låtar med Eminem.

Visst har jag tappar värden på artister, men det finns ett fåtal artister som jag faktis blir så här hypad över att få träffa!

Allt jag ville var att träffa dom, säga tack för musiken, ta min bild och sen gå!  Men jag älskar hur omgivningen gav mig kärlek igår, tack så jävla mycket för HUR ni presentera mig igår för S-house.

När jag träffa dom blev jag presenterad som en av de stora hiphop bloggarna och killarna var skit trevliga mot mig!

Det kändes otroligt bra!

Nu ska jag fortsätta fixa alla bilder från igår, har valt 200 bilder utav 600 som jag tog igår och utav detta ska jag välja 60 st som jag ska skicka till Yes!” eftersom jag fotar för dom och jag ska välja 20 st bilder till min portfolio.

Lägger upp bilderna lite senare!

 

 

 Hey everybody!

Yesterday was a good day, i saw Slaughterhouse here in sweden. Damn, they rock that show! It was my first time i saw them live and i loved it!

After the show i met the guys and took some pictures. Really nice guys.

Now i have to finish all picture so i can post it on my blog!

have a nice on!

You Might Also Like